Lala

För er som inte visste så var det på coop forum jag kanske skall jobba, haha. Först var jag tveksam för det kändes töntigt, men nu när han som intervjuade mig berättade om det hela så lät det jättekul! Jag kan få jobba enbart med smink eller skor om jag vill (om jag får jobbet dvs. haha ska inte ta ut segrar i förskott) Det var tydligen 250 sökande, hell! Men jobbet låter hur kul som helst. Bra jobbtider också så jag hoppas verkligen jag får det.! Isåfall skall jag jobba i Västberga på ett helt nyöppnat ställe med ny personal och allt, fett nice ju. Så nu är det bara att hålla tummarna!

Arbetsintervju

Idag klockan 12 är det arbetsintervju på coop norr om staden! Gah, jag är sjukt nervös faktiskt. Främst för att jag aldrig har vart på någon arbetsintervju förrut :) Men det är bara att försöka att inte tänka för mycket och ta det som det kommer, hey det är ju min första intervju! Det värsta som kan hända är att jag inte får jobbet, och då har jag ju redan ett sommarjobb :) Det här var mer som ett extrajobb. Hmm..så önska mig lycka till! Ska snart äta havregrynsgröt så man får i sig rätt bränsle inför detta, hehe. Återkommer när jag är hemkommen och berättar ;)

Ha en bra dag!


Måndag!

Jaa här sitter jag och gör ingenting! Vet inte riktigt vad som händer idag, kanske T när han har slutat :)
 19 grader och strålande sol har de lovat. Jag ser ändå bara moln utanför mitt fönster, hmpf. Hoppas de försvinner så man kan gå ut lite sen! Nu har jag nyss ätit frukost/lunch och..hmm finns inte så mycket att säga än så länge.

Vi hörs

Värsssta karusellen!

Det har vart en minst sagt turbulent vecka, därför jag har inte haft lust att blogga så mycket, jag vill inte sprida massa negativ energi här inte! Men det här inlägget har ett happy ending =D

Igår när en rakt igenom superlycklig Carro (jag själv då) hade satt sig på bussen hem från sin darling så hände något hemskt. Jo, mobilen var borta! Jag drabbades av panik och rotade igenom jackan och påsen och kunde inte hitta den. Min första impuls var att hoppa av bussen och springa tillbaka till busshållplatsen, jag sprang, svetten rann och adrenalinet pumpade! Kom dit, men mobilen var inte där. För att, den hade jag tappat på bussen som redan åkt iväg. När jag insåg det kändes allt bara hopplöst, någon hade ju bara kunnat ta min nalle, slita ut mitt kontantkort och satt i sitt eget och haft en sprillans ny mobil. Jag gick tillbaka till T och grät som en 3-åring, jag var verkligen helt förstörd. Han var söt och snäll och tröstade mig samt försökte att uppmuntra med att jag haft tur som inte blivit överfallen och att det finns viktigare saker i livet än en mobil. Tack älsk <3 Lite lugnare blev jag tack vare honom, men jag var bara så sjukt orolig och tänkte att jag måste offra mina festivalpengar på en ny mobil, smärta! Jag är ju fattig ungdom..  Jag åkte till sist hem och tänkte på mobilen heeela kvällen och drömde även om den, jag drömde att jag fick tillbaka den. Men klockan 10 idag lördag så vaknade jag och insåg att det var en dröm. Jag polisanmälde och ringde massa samtal direkt! Och när jag äntligen kom fram till bussgaraget sa de att den sjukt snälla busschaffisen hade tagit min mobil och lämnat in den, TACK! Så jag fick komma dit och hämta den under eftermiddagen. Gud vilken tur jag hade denna gång, nu skall jag verkligen hålla hårt i den. Tänk att man kan vara så fäst vid en mobiltelefon, helt galet ju tänker jag i efterhand.

Så det hela slutade bra alltså och nu är jag på bra humör också =) Har firat med en stor påse naturgodis och firandet lär fortsätta hela kvällen, haha. Jag och syrran ska äta grillad kyckling och potatissallad också, det godaste som finns nästan! Jippie. Och..Eva&Adam på svt1 klockan 7! Kom igen jag vet att ni kollar, haha. Det väcker ju barndomsminnen! Såå det blir lite bilder i detta inlägg, tagna med mobilkameran så kvaliten är väl inte den bästa :) Men..inlägg med bilder är roligare på nåt sätt!

image116
Halvtaskig bild på mitt naturgodis, men gott är det ;)

image120
Ego pic =)

image118
GIVE ME DENNA DRÖM<3  jag är skogalen, hoppas jag får jobbet så jag kan shoppa speciellt dessa och många fler!

Onsdag, sadness och shopping

Gick inte till skolan idag för jag kände mig så himla låg och sad imorse på alla sätt! Sen är mina bästa girls i spanien, saknar dom redan..men de kommer ju hem om ett par dagar bara-så får man tänka :)
Hur som helst så fick jag närvaro hela eftermiddagen fast jag inte var där, sånt gillar vi. Istället var jag och försökte dränka sorgerna i shopping på eftermiddagen, och ett fett lass Ben&Jerrys nu på kvällen. Jag hittade iaf ett par svarta shorts på Gina för 149 spänn, de satt bra och var billiga - najs. Ett par svarta shorts är verkligen en basgrej inför sommaren och över huvud taget, funkar verkligen till allt och alla färger! Dessutom kan de ju användas på vintern med strumpbyxor - skitsnyggt. Hittar fasen ingen bild på shortsen och har inte tagit med mobben än, kan lägga upp laater.

Uh imorgon har jag inga lektioner alls förrutom cooper-test på idrotten mellan 8 - 9 på morgonen. Jag är verkligen so not ready så jag struntar i det. Känner mig både psykiskt och fysiskt nedbruten så jag kommer inte kunna prestera alls. Får göra det vid ett senare tillfälle då jag har möjlighet att göra mitt bästa. Ledig imorgon igen alltså, hoppas det inte blir allt för tråkigt. Skall ta en promenad i det fina vädret och hämta matteböcker i skolan i alla fall sen bara chilla i guess! Och nu..ska jag snart kolla på top-model, därefter dubbelt upp av sex&thecity som vi alla älskar.

<3

(läs inte om ni inte vill höra mig klaga gnälla)

Har så jäääävla sanslöst tråkigt just nu! Ingen svarar i telefon heller, det är inte roligt. Tog mig i kragen och skrev novellanalys och historia efter skolan direkt, så nu har jag inget att göra =( Det skulle jag ha sparat tills nu om jag hade vart smart, baah.

Ben&Jerrys i solen

Var nyss och handlade hamburgare som vi ska äta sen :) Och när jag stod i kassakön fick jag förstås syn på massa nya ben&jerrys smaker som jag inte har provat. För frestande var det! Så det slank med en Cheesecake brownie som jag mumsar nu. Har visst kommit massa nya smaker  nu till sommaren som måste provas, blir en hel del glassätande framöver helt enkelt!

Rotfyllning

Det gick inte bra hos tandläkaren kan man säga. När tandläkaren skulle laga hålet upptäckte hon att det var värre än man hade trott då hålet ätit sig in i tandnerven och ned i roten, kul!'
"Ojdå, det ser ut som vi måste rotfylla tanden. Men du får ju ha kvar den" är inte vad man vill höra! För er som inte vet innebär rotfyllning att en lång nål trycks ned ända ned i tandens rot och kraffsar runt för att rensa hela tanden från allt ont. Jag har alltid hört att det är bland det smärtsammaste man kan vara med om hos tandläkaren men jag kände faktiskt inte så mycket=) För eftersom jag var skraj så fick jag 3 bedövningssprutor innan. Men det var scary när de drog ut rotfyllningsnålarna ur tanden och jag hur långa de var! Sedan kändes det obehagligt när tandläkaren sa till sin assistent "Men gud va konstigt att det inte blöder, det borde ha blödit en hel del för länge sen". De var dock väldigt snälla och frågade hela tiden om det gjorde ont, men det gjorde det ju inte. Hela kalaset tog 45 minuter! Nu sitter jag här och känner mig hänging och groggy eftersom jag inte har ätit än idag. Jag måste vänta någon timma för att fyllningen skall torka och att bedövningen skall släppa lite så att jag kan tugga. Men tandis sa att det kan göra rejält ont ett par dagar efter bedövningen släppt om man har otur, skulle ringa ned dit om det gjorde för ont så skulle jag få något mot the pain. Hoppas att man slipper det :) Det positiva är att godis inte finns i min värld just nu, det här vill jag inte vara med om igen! Blir ingen skola idag, jag ser ut som ett mongo några timmar till med min hängande mungipa.

Hoppas er dag blir bättre än min

Ey hjälp!

Jag var med T från igår eftermiddag tills idag, vi myste, åt pizza, chillade och hade roligt :) Och imorse vaknade man tills världens finaste väder! Så härligt, därför bestämde jag att jag skulle gå hem istället för att ta bussen. Man får ju utnyttja den gratismotion man får i guess! På vägen hem drog jag förbi ÖB och köpte massa läsk dock, haha. Var verkligen jättesugen på cola, riktig cola, ingen lightbullshit. Det var iaf sjukt gott och efterlängtat kan man säga!

Hmm sitter och tänker på att jag ska till tandläkaren imorgon förmiddag! Blir inte nådigt alltså, jag HATAR att laga hål. Eftersom min saliv tydligen är dålig så får jag lättare hål än många har de sagt. sucks. Det värsta är sprutorna som gör så satans ont, men hellre en halvtimmes smärta och tårar än att tänderna ruttnar antar jag. Men jag tänker minsann inte gå till skolan efter eftersom man blir helt groggy av bedövningen och inte kan prata eftersom munnen är bortdomnad. Men ändå trots detta köpte jag läsk tidigare idag? Stupid. Vi får se hur det går hörni!

image115

Igårkväll

Igårkväll chillade jag hemma hos Johanna med henne och Berra, det var najz! Vi pratade om precis allt som man brukar, jag o J låg o snackade till ett :) Vi kollade även på film och åt godis - lite för mycket godis blev det för mig som nu på morgonen mår illa så jag får väl stoppa i mig nåt nyttigt till frulle :) Senare ska jag ta en promenix till min boyfriend som är ensam hemma.

Uh igår hade min fullisgrannes katt rymt för att klantarslet lämnar dörren öppen:( Folk som inte kan ta hand om djur borde fan inte få ha några! Jag höll på en halvtimme och försökte fånga in den stackars livrädda otama katten som inte hade fått mat på dagar och låg och skakade. Min granne borde SKÄMMAS, hoppas någon kan ge katterna ett bra hem istället!
Nu ska jag kolla lite TV, pözz

Idag

Har som sagt vart ledig! På eftermiddagen var jag först med T i HC, sedan gick jag till Johanna där hon och Berra befann sig :) Vi kollade på film, White Chicks tror jag den hette och var rätt rolig! Sedan gick Berra och jag y Johanna kollade på OC och snackade till 6 tiden då jag var tvungen att gå hem för att äta. Sedan dess har väl inte så mycket hänt, kom nyss från videoteam med en påse smågodis som jag tänkte sätta i mig av ikväll framför tvn, har redan satt igång faktiskt. Mina matvanor (eller godisvanor rättare sagt) är väl inte att skryta med klan jag säga så ta inte efter! Candy is bad for you, and I'm a bad bad girl.

Imorgon bitti innan skolan skall jag till sjukhuset och ta blodprov för att kolla om jag verkligen har järnbrist. Första gången var jag skraj men nu tycker jag nästan det är skönt när nålen sticks in på nåt konstigt sätt, haha. Låter sick men så är det. Det enda dåliga är att jag måste gå upp en timme tidigare,, blä. Nu ska jag fortsätta mitt snaskande! Ha en bra kväll you guys

Toastproblem!

Yes, jag och Johanna diskuterar! Vad gör man när formfranskan är för liten? Ett jobbigt återkommande problem asså, jo man försöker ändå och gör fler istället! Så det ska jag snart sätta igång med ;)
Idag är jag ledig, vilket är naaajs. Jag vaknade kvart i 10 av nån konstig dröm och sitter nu här med Days of our lives i bakgrunden. I know, det suger men varför är jag beroende? Skamligt.
Imorgon är det fredag :S Aj va fort tiden går! Det är ju crazy tycker jag! Nu ska jag kirra käk :)
Puss

Tuesday

"Dålig uppdatering i bloggen asså" påpekade Johanna nyss! Så sant så sant..men man kan väl säga att jag har vart busy helt enkelt :) Soft vecka blir det så det händer liksom inte så mycket. Idag har jag vart i skolan och spenderat resten av dagen med T. Har egentligen ett supertjockt häfte att kunna utantill tills imorgon då jag har historieseminarium, men ögonen sviker känner jag. Har lite mindre än hälften kvar som delvis får läsas imorgon förmiddag! Tar lite ikväll också förstås..
 p.s Jag vill shoppa!

Söndag!

Not much happening, laddar just nu ned  OC säsong 2 som jag ska ligga och glo på medans jag äter kakor och dricker cider, bara softa. Ikväll skall jag möta upp min bf på centralen (han har vart bortrest i 5 dagar) och vara med honom, mys :) Hmm finns väl inte så mycket att skriva idag helt enkelt, återkommer om jag kommer på nåt ;)

Ha det så praahh

AJAJAJ

TOO MUCH CANDY, jag...mår illa. Mamma segade med maten så jag hann typ äta mig mätt på godis innan, hatar när det blir så! Menmen, annars hare vart en bra lördag :) Långpromenad med Berra och chill, najs! Måste tacka Jojo också för igårkväll, jag hade verkligen skitroligt! Nu ska jag bada, ha en bra kväll!

I LOVE THIS SONG

TAKIDA-CURLY SUE


Solat

Jag och Johanna var och solade för en stund sedan, så nu hoppas vi bara på att inte bli röda! haha ibland har man otur! Så nu har jag solat två gånger den senaste månaden, nu får det vara på ett tag. Mycket tjaffs om att solning skulle vara farligt, men who cares? Imorgon kanske jag blir överkörd av en bil! Hellre bli överkörd snygg och brun än blek och ful!
Det ni ;)

Shoppat igen!

 Skulle gå till centrum för att kolla kläder och sedan svänga förbi vårdcentralen! Men så i rulltrappan träffade jag Berra och Jojo som hade samma mission somjag, så vi gick runt o kollade tillsammans. På Gina hittade jag ett fint linne somjag letat efter ett tag nu, vitt med rosor på :) Det kommer jag ha mycket till svarta leggings. Smidigt att vara nätt! Då går fina linnen och toppar ibland ner över rumpan så att man han ha både till leggings och jeans.
Berra köpte nån klänning som hon skall ha imorgon på Jojos ferre. Så vi strosade runt, och jag bestämde mig för att vänta tills imorgon med vårdcentralen (ta blodprov igen). På vägen hem kom J på att hon behövde telefonkort och jag ville ha godis så vi gick tillbaka och fixade
 det och nu är jag hemma igen!
 Ikväll ska jag bara kolla på tv/film och äta mitt godis, skönt!
Pözz

 
 Mitt nya linne :)

Hmm..

Har kännt mig så nere idag, jag känner mig ensam. Har ju vart sjuk så jag känner mig avskärmad, vilket jag inte gillar. Så imorgonbitti ska jag pallra mig iväg till skolan klockan 8 och kolla på idrotten, känner mig för shaky för att vara med. Då får jag ju iaf närvaro, och slipper ligga hemma och känna mig lonely. Så får det bli

JAG HAR FÅTT SOMMARJOBB

LYCKAN ÄR TOTAL. Sommaren är alltså rädddad =D fyfaan va skönt! Vet inte exakt vilka uppgifter jag har än men det får man veta när man tackat JA vilket jag lätt gör! Åh vad glad jag är!

image105

My Love

Still hurts in my mage, så det blev ingen skola idag. Älsklingen sov hos mig eftersom han skulle åka bort i 5 dagar, hans tåg gick 5 imorse så jag var uppe och sa hej då och så. Sedan kunde jag nästan inte somna om, det var så tomt i sängen och jag kände mig ensam. Kommer sakna honom like craazy, men jag hoppas han har kul där borta och kommer hem lika glad som han brukar :):) S ka möta honom på stationen på söndag:)

Hur som helst vaknade jag igen klockan halv 9, så jag gick upp och har kollat på TV tills nu, men det börjar bli dags för frukost känner jag, flingor med banan jordgubbssylt och banan, gott! Idag måste jag även plugga svenska, förhoppningsvis kan jag gå på seminariet imorgon.

Nu - mat, skriver mer senare, Puss

Jag e så sjuk, sjuk, sjuk, sjuk

Så låter Håkan Hellströms ord! Blir sugen på att börja lyssna lite på hans gamla låtar för sommarkänslans skull, Håkan=sommar. Men sjuk är jag på riktigt också, inte lite heller fast jag mår lite bättre idag.

Igår var jag ju hos doktorn med mitt fruktansvärda magonda som aldrig vill gå över, som jag haft från och till sedan jag var 8 år. Doktorn klämde som attans men sade att organen var normala i storlek och att det inte fanns några tumörer, jag var ju nästan orolig att det var cancer eftersom det gör så pass ont. Så det var en god nyhet. Men det känns skit rent utsagt att de inte hittade felet, jag blir galen! Vill ha rätt behandling så jag kan få slippa ha ont mer, smärtan pryter ned psyket rejält. Jag skickades till labbet där de tog massa blodprover och sånt som skall skickas på analys, så det dröjer innan man får svar...hoppas verkligen de hittar felet denna gång. Utan min överdos av värktabletter så svimmar jag nästan, utan dem kan man inte gå, sitta ligga eller koncentrera sig på nånting. Det gör bara så ont att man vill skrika rakt ut och mörda någon, helt sjukt, det kan inte vara normalt. Men inatt kunde jag sova för första gången på två dygn, säkert tack vare T som låg brevid mig och dessutom gjort mig lycklig och på glatt humör under kvällen vilket lindrade magen. Klockan halv 3 på natten vaknade jag av en galet våldsam smärta som gjorde att jag började svettas och vrida mig hej vilt, fick heller inte ta fler värktabletter eftersom jag redan hade maxdos i mig. Så jag gick ut och lade mig i soffan för att kolla på TV men somnade av utmattning efter en stund. Ett par timmar senare vaknade jag och kände mig bättre och lugnare, så jag gick tillbaka och lade mig hos T där jag kunde sova helt lungt utan att det gjorde ont på flera timmar, underbart!!! Fattar inte hur det gick till utan painkillers men gosh vad skönt det vaar!
Eftersom jag fortfarande har ont så funkar det inte att gå till skolan, så jag fick skippa den idag med, kommer förmodligen vara sjuk imorgon med men eftersom jag inte är lika yr idag som igår så hoppas jag innerligt på en förbättring tills dess. Som ni förstår har det vart lite väl tungt för att palla blogga de senaste dagarna..

Men nu till lite roliga grejer! Såg att H&M har skickat iväg den fina skjort-tunikan jag har beställt från hemsidan! Yey =D Till den skall jag ha mina kornblå leggings, kommer bli kanonfint! Sedan är det tjejmiddag hos Johanna som fyllde 18 nyligen på fredag, åh det ska bli skitkul. Då kanske man kan ha nya outfiten, hehe. Magen lär iaf va frisk på fredag känner jag.

Frågan är om jag hinner göra matteprovet på fredag, jag menar hur skall jag få in allt tills dess? kan ju inte plugga när jag har ont. Så det ser ut att bli omprovstillfälle. Fast det är ju inte hela världen..gillar inte att lämna saker bakom mig bara! Men är man sjuk så är man ju det..

Ikväll ska jag iaf äta middag och mysa med min darling, då kanske jag blir ännu bättre i magen :)

Höll på att glömma, bild på min nya skjort-tunika här nedan :)

image102
Fin va?

I'm gonna be laaaaaate!

Till matten! Sitter nämligen i telefonkö för att få läkartid och de skulle ringa upp 09.55 och matten börjar 10! Men det skiter jag i, jag vill veta varför mig mage alltid fuckar sig och har gjort i 10 år. Nu är syrran skitsur för att hon inte kan använda telefonen också, men de kan ju ringa precis när som helst och då får det inte vara upptaget! Är iaf färdigsminkad och klar så det är bara att springa iväg till skolan sen när doktorn ringt, sen slutar jag 2 idag.
Ha en bra dag!

ToRsDaG

Mår inte så bra denna vecka asså! Har haft pissont i magen och tvingat mig till skolan ändå, så länge man har lite drugs så mår man bättre. När jag är med T känns det också bättre, det e skönt :) Men det finns stunder då man vill gräva ned sig helt enkelt.

Hade inte värkisar imorse så jag skippade idrotten för att köpa painkillers och därefter gå till skolan. Men hey, huvudsaken är att jag kom dit! Annars har dagen vart heeeeelt okej, tråkigt att leva på havregrynsgröt bara (för magondas skull) så det blev 2 mansportioner pasta till middag som kompensation :P Hehe
FREDAG IMORGON HÖRNI, FREAKY HUH?


Våren är här!

Fick värsta vårkänslorna när jag promenerade hem för någon timme sedan! Solen värmde så skönt och jag hade skinnjacka, sjal och nätta vita skor :) Kändes så bra. Jag vill ha vårkläder! Men konstigt nog hittar jag INGET jag gillar i affärerna typ, det är inte likt mig. Känns skumt att inte vilja shoppa kläder, men skor, väskor och sjalar har jag dreglat lite efter fast det är ju saker jag redan har. Hmm..tough one

Ikväll skall jag nog dega här, fast inte dega utan fixa plugg. Bokanalys och Slussens eventuella ombyggnad! Yey, men så farligt är det inte, finns tråkigare saker att behöva plugga:)
Förresten, finns det nåt godare än limpmackor med ost? Ibland tvivlar jag! Jag har ett starkt beroende och tröttnar aldrig på limpmackor med ost (och te till). Nästan som godis ;)

Ska leta lite bokanalys här nu, hare!

image101

TISDAG

FÖRSTA DAGEN I SKOLAN. Skönt med rutiner tycker jag, men annars..äeh. Sov hos T så jag kom en halvtimme för sent till första lektionen för att jag ville duscha. Men men vem vill lukta "blöt hund".

Har sökt massa extrajobb, tror det skulle vara bra för mig? Eller så är det inte det , men vi får väl se. Inte alls säkert att man får något..konkurrensen är hård nu inför sommaren.

Orkade inte gå tillbaka till skolan nu efter lunch, har haft ont i magen :( Så jag gick hem och åt lite sockerkaka! *not good* men det var det enda som gick ned. Ska kanske baka en ny med äpple och kanel nu!
Hörs senare.


RSS 2.0