Cleaning

Bläääääääääää! Har nyss röjt hela köket på typ två timmar. Hatar hatar hatar att städa!

Min älskling fyller 18 år idag

GRATTIS!! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


image100
Love you

Gonaaaaaaaattt

Ska sooooooooooooova, trött az hell!
Nighty :)


Onsdag

Halva lovet har redan gått! Buhu. Fyfan, jag som mest har lodat och inte gjort någon matte. Men men, den dagen den sorgen.

Har precis ätit frukost så nu ska jag snart duscha och fixa mig i ordning. Vid ett snåret skall jag åka in till stan och shoppa :):) *happy*. Men inte bara till mig själv, älsklingen fyller år på fredag så jag måste hitta något special till honom. Åh, visst är sånt svårt? Man vill ju hitta något perfekt. Jag är så kräsen när jag ger bort grejer, speciellt till speciella människor. Men när han slutar skolan tjugo över två ska vi mötas på Odenplan och sen gå o kolla i affärer. Då har jag förhoppningsvis redan köpt present och kan kolla liite till mig själv också =D
Jag vill ha/behöver nya vårskor! Vita tygskor vill jag ha, som passar till allt. Sedan har jag ju en highheelfetish så jag vill ha höga klackar. Älskar att man blir så rak i ryggen av klackar och inte går och krökar ryggen som jag annars gör. Sen vill jag ha jeans, alla mina pajjar ju känns det som! Irri.
Känner verkligen för att ha skinnpajen på mig idag men det är ju förkallt :( blä. aja, ska ordna lite grejs här nu!
Ha en bra dag!

Laziness

Skulle ha åkt till stan idag men ooorkade bara inte. Känns som kroppen är gjord av gummi eller nåt xD Ska iaf ta en sväng till HC och kolla lite snaart. Men imorgon blir det staaaaan!
Jag e skitdålig på att uppdatera med bilder, ska försöka bli bättre på det. Alla vet ju att sånt är roligt, jag är bara för lat. Men vi får seee ;)

Dålig bloggish

Har uppdaterat dåligt de senaste dagarna, jag har haft annat att tänka på och därmed inte orkat skriva, och då skall man väl låta bli antar jag! Men det har vart påsk, tycker jag försöker äta godis heeela tiden men mitt tar aldrig slut! Har fortfarande 3 fulla ägg kvar, maaasssa mycket.

Igår var det tjejkväll hos Johanna. Kul att Berra kom :) Hon är craaaazy, haha. Drack vin ( som faktiskt var gott :O ), pratade och dansade. Jag, Soffan och Berra har t.o.m gjort en musikvideo! Puh Ja, det var kul! Men oj så trött jag var av någon anledning. Efter jag vart där drog jag till Tim och fick gå upp tidigt idag eftersom hans lov är slut. Och nu på morgonen har jag hunnit vart i centrum hela 2 gånger, köpt cornflakes och bananer hehe.

Jaaaaani! Simma lungt

GLAD PÅSK!

Var med min darling från igårkväll tills idag :) Så nu känner jag mig glad även fast det händer jobbiga personliga saker just nu, får försöka koncentrera mig på de människor som gör mig glad.
Jahopp, idag har jag hunnit shoppa en skjortklänning från Cubus! Vit och fin, en sån har jag velat ha ett tag! Den matchar jag med blå leggings från Gina idag. Nu sitter jag och mumsar i mig godis såhär en timma innan påskmiddagen hos mormor, smart. Ska alltså gå dit om en halvtimme :) Mormor har kirrat lax till mig så jag ser fram emot det, hehe. OCH GODIS, tänk, idag är en lyckodag för mig och andra sugaraddicts ;)
Jaja, seeya

Helvete

Den här veckan har jag tränat 3 gånger, ätit bra mat och hållt mig borta från godis(tills idag) för första gången på....galet länge. OCH NU ÄR DET PÅSK, kört för mig alltså. Och det är ingen idé att försöka vara nyttig under påskhelgen, bara dumt mot sig själv eftersom man kommer misslyckas. Får ta nya tag efter påsk med att rädda mina stackars igenkläggade blodkärl! Såg nåt på Oprah om att ens kropp kan vara 30 år äldre än en själv om man äter junk :S Vart äcklad och tänkte att jag vill hålla mig frisk, så jag påbörjade ett försök denna vecka! What the hell, det är bara påsk en gång om året, i'm gonna enjoy it! Får INTE tappa motivationen bara.. 
image99

LOV!

FINALLY. Tuff dag då vi började med ett jobbigt spinningpass klockan 8 imorse. Men resten av dagen har varit bra :) På lektionerna lodade vi mest, snackade och garvade bort tiden. På svenskan skulle alla ge alla i klassen en komplimang, det var kul, eller intressant! Sedan lekte vi en till lek och firade Meltem som fyller 18 idag med sång och brownies! Skönt att slippa tänka så mycket, känner att min rumpa och ben är helt mosiga efter spinningen. På eftermiddagen var det eget arbete så det bar hem tidigt, najs. Efter skolan gick jag med Victoria och godis-shoppade och nu slutligen sitter man här:)
Jag är trööttt i kroppen, har inte sovit sen i helgen. Så jag ska väl slänga mig o soffan och kolla vad tvn har att erbjuda..
JUSTE idag på lunchrasten i centrum såg jag massa grejer jag måste köpa när jag får pengar! Gah shoppingbegäret kliar i fingrarna! Ett par kornblå tajts från Gina Tricot blir mina om någon dag! Sedan vill jag ha en skjortklänning till det, hihi groovy våroutfit ftw!
SHOPUNTILYOUDROP

GRATTIS JOHANNA

MIN SÖTA VÄN JOHANNA FYLLER 18 IDAG! GRATTIS!<3

image98

Jobbig start på veckan

Min veckostart har vart knepig pga all stress. Fattar inte hur jag misslyckas hela tiden och stressar tills jag bryter ihop. Andra lyckas ju utan att få ryck? Hmpf..Min prestationsångest gör inte saken bättre, jag vill vara bäst på alla prov och blir sååå besviken om jag får VG ist för MVG. Töntingt, men sån är jag! Måste hitta nåt sätt att deala med det hela utan att knäckas sönder av ångest. Idag när jag kom hem från skolan var jag knäckt och nere, vilket fick någon jag älskar att må dåligt, så får det inte bli! Sånt skall jag förhindra. Igårkväll var pressen enorm, pluggade järnet eftersom svenska är något jag desperately vill vara bra på. Hjärnan gick på högvarv så att jag inte somnade förens 2 på natten..och klockan 7 vaknade jag imorse. Ikväll var det meningen att jag skulle läsa en fett historiehäfte för ett seminarium imorgon, något jag inte påbörjat. Historia, mitt favoritämne, det jag bryr mig mest om och tycker är roligast blev jag ikväll tvungen att lägga åt sidan för att rädda mig själv och inte få panik. Har lite ångest, men skulle mått sämre av att plöja igenom det slarvigt. Får redovisa det på studietimmen efter lovet istället. Jag känner mig som en klagmaja som inte tål nånting, och visst, jag är överkänslig för stress. Men jag vet folk som har det galet mycket stressigare än jag med massa aktiviteter+läxor och ändå pallar trycket. Jag beundrar er!

Blä igen

Är alldeles för låg för att kunna skriva, jag besparar er eländet!

Blä

=(


Pluggish!

Jag är duktig! Pluggade hela kvällen i går typ! Ska köra nån timma till, sedan blir det läsa igenom nån gång innan man somnar så fixar det sig! Det är svenska prov imorgon - Naturalism och Realism! Så great...
Ska läsa lite nuuu :)

Frukt!

Vart jättesugen på frukt! Så jag tog saken i egna händer helt enkelt :) Gick och shoppade, mango, bananer och blodapelsiner som jag ska göra fruktsallad av sen!


I'M A BAD BAD GIRL

Borde VERKLIGEN plugga men jag kan bara inte! Mår illa bara av att se boken, så det går bara inte just nu. Får speedplugga imorgon helt enkelt. I natt sov jag hos Tim så jag kom hem för ett par timmar sen och har sedan dess inte gjort något bra alls. Planen var ju att plugga idag...men..hmm. Just det! IKVÄLL 18.30  BÖRJAR SISTA SÄSONGEN AV ONE TREE HILL, måste kollas.

Måste tipsa om något gott också, ofta när man är sötsugen så finns inget hemma! Då har jag lösningen ;) Ta
Müsli/havregryn
Några skedar oboy
socker
Flytande margarin
Blanda dessa till en smet! I'm telling you, det är GOTT SOM ATTANS. Många tycker jag är asäcklig som gillar det där, men jag håller fast vid att det är gött! Sitter och äter sånt just nu faktiskt, höhö.

Värdig vinnare?

Ja, jag tycker faktiskt det. Tycker låten fastnade hyfsat i min hjärna, det går jag efter vare sig det är min stil eller inte. För att det skall funka i Europa måste låten förrutom att fasta på hjärnan även sticka ut ordentligt. Frågan är om den gör det? En snygg brud i kortkort lär vara ett säkert kort, eller kanske inte? Jag menar med tanke på hur ful och dålig hon som vann förra året var! Hmm, men Charlotte är duktig tycker jag.

image95

DUMMA BLOGG.SE

Har inte kunnat logga in här på flera timmar! Att den här sidan tål inte mycket måste jag klaga lite över. Jag som var skrivsugen....hmpf. Well, idag gjorde jag lite fler slingor då och det blev bra! Lägger upp en bild senare :) Jag ville ha den där "right after beach" looken i håret, tänk Gisele Bündchen, jag älskar hennes hår! Och jag blev nöjd med mitt! Det är lite scary med slingor, antingen kan det bli för mycket, eller för lite, men mamma kan sin grej tydligen :)
Annars har jag väl bara kollat på tv, kollat på film och ätit massa choklad idag. Hehe. Men det har vart rätt softish och skönt!
Seeya later

Idag

Mami ska göra fler slingor på mig, det är alltid kul! Man måste ju se schlagern ikväll också hehe, undrar vem som vinner!


Good Morning!

Vaknade för nån kvart sen. Shiat varför drömmer jag så sjukt jämt? Shaky

Kitty

Hittade den här sötisbilden i min mobil! Tims (min pojkväns) supersööööööööta katt! A.k.a Star, men jag säger bara "kissen". Han är alltid så snäll och gillar att komma och dregla lite på en. Cutie
image94

Mitt liv

THANK GOD IT'S FRIDAY PEOPLE
Detta skall avnjutas av mig ;)

image93

FRIDAY (och lite angry opinions)

Tänk att det redan är fredag! Skulle egentligen ha slutat 11.50 men eftersom en lärare var borta så blev det 10.50, lyx! Har för mig att det blev likadant förra fredagen också men hey, jag ska inte klaga. Just nu sitter jag och passar en kladdkaka jag har i ugnen. GOTT. Kladdkaka med grädde skall det vara, mums, fast det blir först ikväll. På dagen skall jag vara nyttig och skall snart fixa i ordning en tallrik havregrynsgröt som jag också tycker är sjukt gott!



Satt nyss och kollade på debattreprisen från igår. Jag är inte ett fan av Maria Vetterstrand at all, fy. och den där andra sura killen, usch. Håller inte med alls. Varför skall inte unga tjejer få göra vad de tycker är kul och tjäna pengar på det?! Lyckas man bra med sin blogg är ju det POWER och jag vet att väldigt många unga tjejer tycker det är kul och intressant att hitta inspiration från t.ex modebloggar. Alltid ska de göra unga tjejer till offer vilket bara förstör ännu mer. Ofta det kommer bli jämställt om tjejer inte får göra vad de vill utan att göras till offerLåt dom ta plats! Vi älskar att shoppa, så är det, let us. Personligen så är det mitt största intresse och jag tycker det är synd att man skall använda det emot tjejer, låt oss ha kul! Visst, shopping gör inte alla lyckliga men det finns för missbruk med precis allt. Herreguud vi lever inte på 1500-talet!!!

Nyklippt!

Är helt galet frustrerad av emos som skriker i vårt vardagsrum just nu, det bara dunkar i huvet. Egentligen ska jag gå ut och vråla att dom skall hålla käften, men det är taskigt mot syrrorna som då blir bortgjorda (deras emo kompisar).

Imorse var jag hos tandläkaren vilket var depåressing. Ett hål behöver lagas, pluss att jag har massa små ställen där det kan bli hål. Eftersom jag aldrig småäter och borstar morgon/kväll så trodde tandläkaren att det var stress och sade att jag måste tagga ned. Saliven påverkas tydlgen mycket av stress så att den inte skyddar tänderna, kul! Det visste inte jag. Så nu blir det extra fleur och tandtråd som gäller stenhårt jag jag beslutat! Ska börja tugga mer V6 tugummi också, efter man käkat.
Efter käftisbesöket åkte jag till Enskede gård till polaren Linnea och klippte mig (hon går frisörlinjen). Hon är superduktig! Lyssnar precis på vad man vill ha och klipper hur bra som helst :) Så det blev superduperfint! Jag klippte av rätt mycket och det behövdes, skönt med helt friskt oslitet hår :) Det är jättekul/praktiskt att ha en kompis som är en duktig frisör faktiskt.
Nu ska jag chilla och läsa lite historia.

Imorgon!

Först är det tandläkartid 08.55, usch. Tycker verkligen inte om att ha en stark lampa i fejan samtidigt som det ilar när dom skrapar på tänderna. No me gusta. Men det måste göras, snygga friska tänder är ju trots allt viktigt. Sedan blir det av till Enskede där min vän Linnea utbildar sig till frisör, hon skall klippa mig! Jag har bevis på att hon är duktig, alla andra hon har klippt är asnöjda. Låter endast någon jag litar på röra mitt långa vackra hår :) Ska bli skitkul att ha en kompis som klipper! Tror det kommer bli jättefint, vill bli av med mina slitna toppar. Efter jag är klar hos henne så ska jag tillbaka till skolan, det skall faktiskt bli intressant. Vi ska nämligen få besök av en man som suttit i koncentrationsläger under andra världskriget och jag är väldigt intresserad av sånt som har med WW II att göra över huvud taget. Eftersom det inte var föööör länge sedan så kan man sätta sig in i det på nåt sätt vilket jag gillar. Nej hörni, måste tagga ner nu, tidig uppgång imorgon :)
Gonatt på er <3

DONUTS

Fick något ryck och vart så sugen så jag vet inte vad! Vill ha donuts nununu, haha asså vilken craving! BOM sa det bara. Tror desvärre att det blir en liten tripp till Sabis, känner verkligen att jag måste ha donuts. Blir jag tjock när jag blir stor så tar jag hand om det DÅ, höhö. Herrejösses hör bara på mig :O


image92

Jag är lat

Hey! Hemma tiiidigt (inte bra!), så slarvig jag är. Var så galet trött imorse fast jag fick mina 8 timmars sömn, höll på att somna på geografin. Sedan var det lunchtime 10.50 och jag var vråålhungrig! Hade en sån där frysbox med mig, tycker dom brukar bara skitgoda, men nähä icke idag. "Biff á la Lindström" smakade skit och det var rödbetor i så att biffarna såg blodiga ut. Det funkar inte om man är petig som jag! Tog några tuggor innan jag gav upp, sedan bestämde jag mig för att dra hem o köka nåt gott istället så här sitter jag nu. Är för trött för att orka släpa mig tillbaka till sista lektionen som började för 1 minut sedan haha. I'M A BAD GIRL
Men hey, slagga vid tvn med mackor suger inte

Monday

Utvecklingssamtalet gick bra, that's nice. Är just nu sjukt trött och hungrig även fast jag käkade nyss, mystiskt. Ser ut att bli en slappisvecka utan prov, ibland (sällan) händer det! På onsdag ska jag till min vän Linnea och klippa mig vilket skall bli riktigt härligt. Är sjukt trött på mina risiga toppar men det blir ingen stor förändring, bara klippa av ett par centimeter och klippa upp :) Sedan har jag slingor hemma som jag skall göra, det skall bli kul.
Mina långs naglar börjar gå mig på nerverna lite! Kan inte knäppa jeansen själv, praktiskt va? Men äsch, jag är väl bara nybörjare. Vet andra med lika långa som klarar sig alldeles utmärkt hehe.
Blääää vilket shopping sug man har när man är fattig! usch

seeya

I skolan

Sååå seegt! Har låång rast. Sen pytte klassråd, sen lååång lunch sen utvecklingssamtal! Jag slutar 12.20 iaf :) lite tidigare än vanligt. WIHO

uuh

Mätt i magen! Bakade äppelpaj som jag nyss åt med massa vaniljsås, galet gott! Sks tillT ikväll och imorgon är det skola :) Tror jag har utvecklingssamtal imorgon också, är lite nyfiken på vad de har att säga denna gång, hehe. Fick MVG på spanska provet såg jag ;)*muaahhah*

Ny design!

Woo nu har jag ändrat! Ny header och ny bakgrund, I like it :) Sitter här med en kopp te och chillar och skrattar för mig själv. Min katt Oliver a.k.a Olli bajsade i min syrras byxor imorse, haha. Stackarn var tydligen instängd i hennes rum när hon sov och hom inte ut. Han var desperat och bajsnödig och använde hennes byxor som toalett, HAHAHAHHA. uh

Eventuell ändring!

Tror jag kanske ska roa mig med att styra om lite här i bloggen idag :) Är lite trött på gamla färgen och så, säg gärna vad ni tycker folks!

Chillidill

Usch och fy vilket väder ute! Grått, kallt, blåsigt, regnigt...Blir nog till att slagga vid datorn antagligen, har inte gjort det i helgen än och man undviker nog att vara ute i detta vädret! Inget plugg heller så allt är chill, lite skönt sådär.

Vad tyckte ni om andra chansen igår? IN CAROLAS FACE säger jag, är såååå glad att hon inte gick vidare. Stör mig på hennes ego samt att jag inte gillar hennes musik/röst eller något som har med henne att göra. Och den chockade minen i hennes ansikte som vi fått se först när hon kon till andra chansen (istället för globen som hon trodde) och nu när hon åkte ur tävligen helt....jag säger då det! Vet flera som röstade på Nordman just för att de inte ville se Carola och Andreas i finalen. Är lite besviken på Andreas som ens ville sjunga med henne också. Hur som helst slutade det ju bra :) Eller vad tycker ni? Hehe



"Det känns som jag bränts på bål" sägen hon i
 dagens tidning. OCH JA, du är slut som artist Carola!

Lördag

Vaknade upp hos min T imorse, mys :) Vid halv två åkte jag hem och fixade mig samt bytte kläder, sedan var det lite ärenden i HC, köpte nagelgrejer för pengar jag inte har och nu har jag naglarna fixade, känns fräscht och fint! Sedan tog jag bussen tillbaka till T där jag vart tills för någon halvtimma sen, wonderful day, han gör mig lyckligast. Vi beställde pizza och hade mys och tog det lungt och kollade på lite melodifestival. Sedan tog jag en tripp hem och här befinner jag mig nu! Vill ta ett bad och fräscha upp mig känner jag, sedan ska T komma till mig. Lugn, skön lördag!

                      image82
Mina fixade naglar :)

Hemma tidigt!

YES, I'M BACK. Inga fler prov så nu har man lite mer tid att blogga, tycker trots allt att det är kul! Idag fick vi sluta tidigt i skolan eftersom lärare var borta, härligt. Klockan 8 imorse var det dessutom samhällsprov - nationalekonomi. INTE COOL. Det gick ganska bra så det blir i alla fall godkänt men jag hoppas på VG. Så nu sitter man här och det känns bara konstigt att inte ha något att vara stressad över. Men jag tror vi alla behöver vila våra hjärnor efter denna vecka.
Underbart väder ute idag! ÄLSKAR solen, det spelar ingen roll vilken årstid det är, så länge solen skiner är jag glad. Nu vill jag bara att det ska bara lite varmare så man kan ha skinnjackan och lätta skor utan att behöva frysa men nu är det vår! Jag gillar faktiskt våren mer än sommaren.
Idag? Först ska jag chilla ett par timmar till, sen kanske det blir en tripp till Coop för att köpa fredagsgodis med J, om hon har lust. Annars blir det mer chill hemma. Jag faktiskt vart naughty o käkat choklad varenda dag denna vecka, fy! Men det spelar ingen roll för efter allt man har slitit denna vecka så förtjänar man fasen en påse godis.

Seeya later

I'll be back

Jag vet, låg aktivitet hära! Har vart fetbusy, verkligen fetbusy denna vecka. 3 feta prov är inte att leka med! Men I´ll be back :) Imorrn, efter sista provet!

Justeee!

Jag har lagt i lite ljusa slingor i mitt hår! Gör så att det ser ut som jag har mer volym i håret, vart riktigt fint :) Har ett paket slingor till hemma ifall jag blir sugen på fler, hehe. Men tips om man vill få håret att se lite mer livfullt ut är att lägga i slingor i någon nyans som passar (beroende på vad man har för hårfärg). Det blir kanonfint ;)

image81
Jag med mina nya slingor! Like it!

GIRLPOWER

Har vart med tjejorna ikväll och vi hade skitkul! Alla dansade och var glada, taggade för att Cecilia skulle ta med Kim skulle till krogen efter midnatt eftersom det då är Kims födelsedag (på söndagen) GRATTIS KIM!
Kära Nergiz var med ikväll också, vilket jag är glad för, för länge sen hon var med alla oss sist, men det ska det bli ändring på, eller hur N? ;) Toppenkväll kortfattat! Efter K och C dragit mot stan tog jag Jojo Och Soffan en promenad i kära Handen, mys. JUSTE, roomservice bilen stod utanför huset! Alltså kommer nån lägenhet här på gatan vara med i TV, najs hehe. Ska bli spännande att se.
När vi följt Soffy till bussen drog jag och DrunkieJojo hem, hon planerade att äta godis och jag ska sätta på nån film. Kanske ska träffa T senare inatt :) Kommer ändå inte kunna sova på flera timmar med så mycket red bull i kroppen min, haha.


   
Do you love it?

Saturday

Mmmm..mini sour winegums! Sitter o chillar, är hungrig! Kort och tråkigt inlägg, i know, sorry :) Skriver mer ikväll nångång!

Pussssssssss

RSS 2.0