CAROLINAMARIERJOSEFIN.DEVOTE.SE

Här med lämnar jag blogg.se och startar upp en ny BÄTTRE och roligare blogg på http://carolinamariejosefin.devote.se 

Fyfan

Vilken jävla skitdag!! Mådde jättedåligt psykiskt igårkväll och det kändes som jag skulle explodera när jag försökte sova, så det blev typ ingen sämn på hela natten. Jag är så jävla arg. Den har dagen har vart så onödig, min "helg". Hade lika gärna kunnat jobba istället för att bara känna  mig ensam och velat somna och aldrig mera vakna. Tack för mig

Torsdag

Shuez :) Mitt bloggslarv beror till stor del på att jag sliter med att jobba fram till vecka 30, det är tufft måste jag erkänna. När jag är ledig vill jag mest lata mig eller vara med min älskade boyfriend. Att vara kassörska sliter på hjärncellerna dessutom, men jag tror det är bra träning för hjärnan ändå =P Att sitta i kassan är skitroligt nu i början, det var ju mitt drömjobb som barn! haha, men nu satsar jag på nåt betydligt högre arbete i framtiden.
Så, nu har jag precis ätit en bamsemiddag, kom hem för en timme sedan vrålhungrig. Imorgon jobbar jag 11-18 så det blir lite sovmorgon, sköönt :) Sedan 2 dagars ledighet, love it. Ikväll ska jag njuta, softa och äta massa glass!



Så här "fiiiiiiiiiiin" är man när man jobbar på coop :) I alla fall tills vi får de nya skjortorna i rätt storlek.

RSS 2.0