Lördag!

Snart ska jag ut med Jojo, ta en promenix o sen lägga oss och steka. Mer vet jag inte om dagen! Men inte sitter man inne i detta vädret heller! Peace out

Torsdagen

Det har vart en intensiv dag för halvfriska mig! Jag kämpade till skolan fast jag häll på att svimma av smärta imorse vilket jag är stolt över! Vi åkte till stan med skolan och blev bjudna på lunch, mycket trevligt :) Jag älskar verkligen värmen just nu, korta shorts och ballerinaskoor =D Hur som helst blev Jag, Jojo och Säni kvar på Djurgården ett tag efter att läraren släppt oss så vi parkerade oss på en gräsmatta med glass och solade! Mina ben har faktiskt fått lite färg idag.
Nu på kvällskvisten har jag varit med min älskade, som skulle vara duktig och plugga så jag åkte hem. Så nu sitter man här, chillar, har nyss ätit 2 bullar med mjölk..jag känner migokej. Ber till gud att onda magen min kan låta mig få en bra helg iaf.
Egentligen skulle jag haft samhällsprov imorgonbitti men jag blir tvungen att skjuta på det, jag måste sätta min hälsa före. Jag går jämt runt och oroar vilket har lätt till min kroniska magkatarr. Jag måste lära mig att hitta någon slags ro och slappna av men det är näst intill omöjligt för någon som jag.

Oh på måndag ska jag till mitt jobb och lämna mitt lönekonto-nummer, häärligt va? ;) gillar ordet lön.
puss

Hellu

Idag har bloggen krånglat hela dagen! Jag hade massa tankar på G som jag ville skriva om tidigare, men nu har jag glömt allt. Jag har vart hemma idag också eftersom jag inte var riktigt frisk än..

Hur som helst startade dagen med uppstigning klockan 7 för att genomföra muntliga spanska provet klockan 8. Det gick bra och jag fick G i spanska :) Jag är nöjd faktiskt även fast jag vet att jag kunnat fått VG om jag hade ansträngt mig, men man ska ju satsa på det man tycker är kul istället. Efter spanskan gick jag hem, läste lite samhälle och somnade sedan, haha. Annars har dagen vart grymt tråkig måste jag säga! Fick panik för ett par timmar sen för att jag kände mig så ensam. Åt några ballerinakex för att åtgärda den dåliga känslan, vilket hjälpte sådär måste jag säga. Fast kakorna var ju goda ;)
Visst är man lite krasslig i halsen och svullen i näsan men annars är jag pigg i kroppen och känner mig hyfsat frisk nu på eftermiddagen. Imorgon blir det skola, vi ska äta lunch i stan med staden&framtiden - roligt! Jag ser fram emot morgondagen alltså hehe.
Väääädret alltså - det är ju bara för underbart för att vara sant! LOVE IT

Nu blir det en ipren för mig, pussy på er!

Jag känner mig vuxen idag

Var nyss på möte hos swedbank och fixade sparkonto, känns jätteskönt! En del av min lön kommer dras av till sparkontot varje månad automatiskt :) Eftersom jag är mer av en spenderare så är det ett utmärkt sätt att spara, just att det dras av automatiskt utan att jag tänker på det! Sedan fick jag just ett mail från min chef att jag ska till nya jobb på måndag och lämna kontouppgifter samt snacka lite. Roligt! Båda dessa grejjer får mig att känna mig så..vuxen haha Jag ska ju trots allt fylla 18 om några månader! Fast det är jag ju inte på insidan i allafall, där är jag väl 14 ungefär, höhö.
Annars har jag bara vilat idag för att försöka bli frisk. Det går väl sådär men jag mår bättre än imorse. Framsteg, framsteg. Imorgonbitti är det muntliga provet i spanskan klockan 8, tidig uppgång alltså! Och det kommer inte bli lätt eftersom jag suger på att prata! Så pinsamt! Måste komma på fem frågor på spanska tills dess som man skall fråga de andra i sin grupp. Har även försökt plugga samhälle men det går inte, det gör bara ont när jag försöker läsa så jag får vänta tillsimorgon helt enkelt...Hmm

Ja, nu är jag hungrig så jag ska ta och äta kyckling med sallad och sås

Over and out.


NU FÅR DET VARA NOG

" Att det finns ett enormt mörkertal vad det gäller våldtäkter är vida känt. Uppåt nittio procent av våldtäkterna i Sverige anmäls inte.Detta vet man, beklagar, men accepterar nästan. Frågan är varför man inte anmäler?!

Möjligtvis för att de få som faktiskt gör det blir behandlade som skit. De får höra att deras story inte håller, att de förmodligen ville själva om det fanns en kort kjol eller alkohol i bilden. Eller för att de drabbades av den ack så vanliga försvarsmekanismen paralysering. Eller massa annan skit som är lika idiotisk - som gör att de inte ens får en utredning.

Istället blir de en lapp i en hög på ett skrivbord någonstans, och får kanske inte höra någonting på ett helt år. Ett år som ändå inte hade verit speciellt enkelt att ta sig igenom. Polisen kunde ju åtminstone hört av sig ... tycker man ju.

Men nu slutar vi tjöta och gör istället något åt det här! Gå in på denna länk och läs mer och skriv på! Och skicka den vidare till ALLA du känner! "
 
SKRIV PÅ NU FÖR I HELVETE

Tisdag och strålande sol

Inatt fick jag sova hela 7 timmar helt ostört utan att vakna, otroligt! Det behövde nog min mörbultade kropp. Så idag är det lite bättre med mig. Snorig och igensvullen hals men smärtan är åtminstånde borta och jag känner mig piggare. Eftersom himlen är klarblå och solen skiner funderar jag på en långpromenad senare i lugn takt. Det kan väl inte vara dåligt för kroppen när man är sjuk, så länge man går lungt? Lite sol ska väl vara läkande.
Det känns lite trist att jag missar friidrottsdagen idag, för jag hade faktiskt tänkt vara med!
Just nu håller comhem på och fixar med våran TV som har vart sönder i typ en månad, hoppas det löser sig. åååh juste från och med imorgon skall det bli 20-25 grader varmt =D Sommaren är här! Då vill man inte vara sjuk! Jag har nyss ätit en stor talltik havregrynsgröt med kanel och banan+ mjölk! Låter nasty tycker många men det är nästan det godaste jag vet hehe. Och bra är väl det eftersom det är nyttigt också.

Åh idag ska jag och mamma till swedbank och ordna med mitt nya konto och så, det ska bli roligt iaf :) Fick nyss mina jobbpapper från kommunen, men det jobbet ska jag ju inte ta tack gode gud! Nu måste jag greja lite här, jag uppdaterar nog igen senare :) Babab

image152

BJÖRN GUSTAFSSON OWNS

Jag älskar Benjamin haha. Den här videon har jag sittit och garvat åt hela dagen, det är speciellt roligt när han åker fort o säger "ååååh herregguuuud" hahahhahaha! Ge oss mer av Björn!


Sjukling

Hela febrig, dizzy, hela kroppen värker, ögonen är ömma och hals+näsa är totalt igentäppta. Det är mitt tillstånd denna morgon - inget vidare alltså. Nu sitter jag och väntar på att klockan skall bli kvart över 8 så att jag kan gå till skolan och få spanskaprovet överstökat. Egentligen är det emot kroppen att gå men jag kan bara inte lämna ett spanskaprov efter mig. Jag tänker ringa sjukhuset direkt jag kommer hem och få en tid, sedan blir det bafucinshopping! Bläää jag vill inte vara sjuk :(:(

Promenad 2

Nyss gick jag och mamma nästan två timmar i rudan, så mysigt att bara gå och prata om allt! Jag har ju lyckats dra på mig halsont nu också förrutom magkatarr så jag har nyss tvingat i mig en "airbourne" som smakade skitäckligt. Det är en amerikansk mirakelkur typ som sägs hjälpa mot det mesta. Jag håller tummarna! Kan bara inte ha halsfluss nu sista veckan i skolan. Egentligen borde jag typ lägga mig vilket jag tänkte göra om en styund bara :) kroppen behöver alltid sömn! Natti!

Update: Aj

Om ni visste vad träningsverk jag har i mina lår nu! Igår gick jag ju helt sjukt långt+långpromenad imorse. Ingenting för de flesta säkert =P men mina muskler är helt ömma. Sen har jag lite härlig magkatarr på det som gör mig galen, yey. Och om en liten stund ska jag ut och gå med mami igen, blir väl en rudan-runda som vanligt.

Imorgon är det läs och hörförståelse i spanska - kursprov del II. Kommer bli galet svårt så vi får se hur det går alltså..Jag är mest rädd för att jag ska göra dåligt ifrån mig bara för att jag har ont, och hur blir det med friidrottsdagen på tisdag? Den här skiten sabbar hela veckan för mig..

hallo blogg!

Åh vilken fin dag det är ute! Jag känner mig som en gammal tant när jag säger så där, men det är ju sant. Imorse blev jag väckt av bråk och skrik halv 9, så jag gick up och promenerade en timme och det var skönt. Dock höll jag på och svimma i skogen eftersom jag inte ätit frulle innan, men förövrigt var det bara skönt! Så nu sitter jag här och har nyss ätit frukost.

Idag är det mors dag! Present måste alltså inhandlas åt mamma så jag måste bege mig till centrum. Frågan är vad hon skall få. Godis blir hon alltid jätteglad för men..det känns lite opersonligt. Vi får se vad det blir helt enkelt!

Känner mig helt dizzy fortfarande, fast jag åt en stor nyttig frulle nyss! Måste sätta på kaffe snarast tror jag.

Hörs

Sweet Saturday

Morgonen var inte rolig, men efter en långpromenad med mami mådde jag bättre i magen. Sedan ringde darling o ville träffa mig, då vart det ännu bättre :) Så det blev bättre helt enkelt! Dock gör det lite ont nu och lär bli jobbigt imorgon bitti med tanke på allt godis man smickat i sig ;) Menmen.
Dagen spenderades med min darling då. Vi hade mys och tog sedan en rejäl promenix. Blev mycket rörelse för mig som efter att ha gått 4 km i rudan sedan gick till honom istället för att ta bussen+vår långpromenix tilsammans. Det känns i benen men det är bara skönt.
Nu ikväll har jag vart och grillat hos mormor och kollade sedan på melodifestivalen där med alla, det var trevlans. Allt är så gott hos mormor! Vi satt och mös på altanen i tjocka fliströjor :) Idag har jag fotat lite grejer hörni :)

Schlagern då? Tack gode gud för Björn Gustafsson hahahha! Vad är det med den killen som gör alla tjejer galna? Jag behöver bara titta på honom för att börja skratta! Härligt att han drev med  tävlingens låga nivå =P Han var kvällens höjdpunkt helt enkelt!
Förövrigt var det bajs, Charlotte förtjänade såå mycket bättre. Därför borde vi inte ens vara med, tävlingen har ingen kvalitét över huvud taget. Det är bara uttagningen i Sverige som är rolig att se numera. Hmpf!

Här kommer lite pics :)


image149
Denna mysiga bild togs på morgonpromenaden med mami :)


image150
Min älskade lover <3<3 Vi tog en godispaus på en bänk i det härliga vädret!


image151

Halvtaskig bild på mitt ganska nya linne från USA :) Jättefint


I'm awake!

Här sitter jag med en ond mage, inte så ont så jag gråter men känner hur det smyger sig på alltså. Fyfaan. Antagligen är magkatarren tillbaka och tänker göra den kommande veckan till ett helvete. Fattar inte varför jag får det så ofta nu, det var fan bara en månad sedan sist och då låg jag och grinade i 2 veckor av smärta. Så jag hoppas att den drar sig tillbaks innan den bryter ut i det värsta stadiet, det har den gjort förr. Annars dör jag, för jag har skitviktigt prov på fredag som inte kommer gå om jag ska vara sjuk då.
HATA svenska sjukvården som inte kan hitta nåt fel på mig! Usch!

Groovy

Nu har jag varit och tagit legfoto haha. Det är fasen på tiden måste jag säga.. Nu känner jag mig vuxen! haha *not* men alltså mer smink skulle jag haft på mig! Man ser så vansinnigt blek och sjuk ut annars i svartvitt..Men det får duga. Det är dyrt att ta sånna där foton, 70 spänn för 4 stycken men det är ju viktigt att man slipper skämmas varje gång man ska visa leg =P
Hur som helst, bilderna blev okej, hade blivit bättre med mer smink ;) Annars är jag nöjd!
Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem med läsk, jag är törstig och känner inte för vatten. Ja, vi får väl se vad kvällen ger :)

Fredag! :)

Här sitter jag och väntar på att gå till skolan! Idag har jag bara en lektion: Historia så jag lär vara hemma innan tolv igen vilket är skönt. Först tänkte jag dissa skolan för att det kändes onödigt men kom på att jag måste lämna in en lapp, så då kan man lika gärna vara med på historian. Det är ju trots allt mitt favoritämne!

Sedan blir det min och Jojo's traditionella fredagstradition - att gå till coop och köpa varsin stor påse godis, haha.
Igårkväll åkte jag till min älskling och sov vilket var mysigt. Men jag önskar att jag inte hade vart så trött så jag hade kunnat vara mer som jag brukar vara! Gladare piggare och busigare kan man väl säga :) Men idag känner jag mig faktiskt piggare så det är bra. Hmm annars vet jag inte vad mer som händer idag, vi får väl se men jag känner mig slappig i allafall. Hmm nu ska jag nog börja göra mig i ordning och sen gå till skool så i'll seeya!

pözz


Torsdag= HELG

Vad säger ni? går Charlotte vidare ikväll? Det tror jag minsann att hon gör. Egentligen vill jag inte gilla schlagerfestivalen men man kommer ju fasen inte undan, it's all over us! Så jag tänkte tjuvstarta helgen med en påse godis till schlagern ikväll, det blir niice :)

Idag va softis i skolan och jag kom hem innan 12! Var dock uppe halv sex imorse och har inte sovit på hela veckan så lite sliten är jag men som tur är får vi fredag imorgon. Efter skolan tar jag och Johanna upp vår fredagstradition som är att vi tar en promenix till Coop och köper en fet godispåse till helgen och det gillar vi!

Idag har jag målat naglarna bubbelgumsrosa och de börjar bli riktigt fina nu :) Jag vårdar dom noga nu för att de ska bli långa, friska och fina till sommaren. Guhuud vad jag längtar efter studiebidrag, jag är fattig! Men det är så snart så:) OCH IDAG ÄR DET EXAKT 2 VECKOR KVAR TILLS SKOLAN SLUTAR. Gaaalet hörni!

Nu blir det lite chill för mig, have a good day!

"Pizza skyddar mot hudcancer"

Haha sånt blir man ju överlycklig av att höra! I alla fall någon som jag som äter pizza ofta :)

"Forskare vid universitetet i Manchester har slagit fast att pizza ger ett bra skydd mot solens skadliga strålar och minskar risken för hudcancer." - kan man läsa på aftonbladet.se

Visst fattar jag att det inte betyder att man skall börja leva på pizza men jag tycker det är roligt att höra nåt positivt om ens favoritmat!

image148

NU ÄR JAG GLAD

GISSA VEM SOM HAR FÅTT JOBB? Jag trodde aldrig att det skulle hända :D För några månader sen kände jag att jag ville ha ett jobb och tjäna egna pengar. Självständighet och ekonomisk kontroll!! Så jag slängde iväg en bunt spontanansökningar till diverse ställen och det ledde till att jag fick jobb på coop forum i Västberga =D $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ säger jag bara, haha!


image147





---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
update: hur faan skall jag kunna plugga när jag flyger på små moln?! haha kommer inte gå alls ju. Jag som har feta provet imorrn juuuueee

Tjoho bloggen!

Blev ingen bloggning igår för det kändes för stressigt med allt och jag mådde inte riktigt prima. Nu sitter jag här nyss hemkommen från skolan. Åh vad jag känner mig eländig för tillfället, känner mig som en bitch för att jag känner pressen på mig. Imorgon har jag viktigt kursprov som känns alldeles för svårt. Vi har fått så dålig undervisning i spanska det här året pga vissa lärare, det är inte vårat fel! Men om jag inte får godkänt så kommer självkänslan sjunka och det känns jobbigt att ens tänka på det! Känner att jag får bloggtorka när det inte händer nåt roligt att skriva om,det är lite jobbigt att sitta här och klaga..
Men..idag är det tisdag och då har nästan halva veckan gått! (okej imorgon =P) Nu är det bara 2 och en hav vecka kvar i skolan och det känns så skönt! Får se hur det blir med jobb och så, igår var jag ju på en andra arbetsintervju och det gick bra tror jag! Hoppas verkligen att jag får det jobbet så jag har ett fast extrajobb året runt och kan ha kontroll över min egen ekonomi, det skulle vara roligt som attans. Mennnn skiter det sig så får jag klippa gräs för kommunen för flyktinglön på 52 kronor i timmen. Men hey, bättre än att inte ha ett jobb alls!
Snart ska jag göra müsligröt och proppa i mig så man får lite energi. Gott och lätt :) Gör havregrynsgröt fast med müsli och lite havregryn, blir supergott och nyttigt! Sedan tar man mosad banan eller sylt på. Yum. Så vi hörs sen, huggies

Söndag

sHuez! Här sitter jag denna söndagkväll och gör allt annat än att plugga spanska (kursprov på onsdag) - inte braaa! Har så mycket att ta igen känner jag..
Sedan igår vid 12 på dagen har jag vart med Tim och haft mys. Igår åt vi pizza, chillade och tog det lungt. Skön lördag :) Seda på kvällen gick vi promenix till maxi o köpte frulle för imorse. Jag kom hem för nån timma sen bara :) Men jag glömde sminket som jag måste tillbaka och hämta =O Ska på sista arbetsintervjun imorgon och då måste man se respektabel ut! Hehe, så det blir ingen skola imorgon för det kommer jag inte hinna med. Är nervös! Huu nu måste jag fixa lite! Hörs!

HOWDY, Lördag idag

Wiie, nyss ätit frukost och nu sitter jag här samt kollar på Scrubs samtidigt. Drömde nåt sick imorse att jag blev biten av en huggorm, läskigt! Jag HATAR ormar..
Så, igårkväll var det chillkväll hos Jojo med folk från hennes klass, det var mycket trevligt :) Men jag hade velat se den där Indiana Jones filmen som gick just igår, så den får man ta igen senare helt enkelt.
Idag ska jag vara med Tim tror jag :) Alltid härligt och roligt då. Men dagens väder är inte att tala om, fyfasiken. Himlen är mörkgrå, det är kallt och regnar.
Hjäääääääääälp måste börja plugga spanska inför kursprovet nån gång=O Ligger risigt till
Hu!


I AM ANTIDOTE, YOU GOT THE POISON

FREDAG IDAG. Jaa lite joki rubrik där, Antidote har i typ 4 år vart mitt cybernamn haha. Jag tycker ni ska lyssna på låten "Antidiote" av The Hives, såååå bra! Anyway..

Sitter i chillar lite här hemma nu, är segis. Imorse hade jag kursprov i EngelskaB - uppsats. Det gick bra tror jag, man är ju grym på engelska - det är min specialare om man säger så.
Fick dessutom reda på att jag failade G i matte B med 2 poäng, kul va? Men som tur är får man inget IG betyg utan får bara fortsätta kursen tills man klarar provet, men ändå BLÄ. Jag slet arslet av mig för att plugga till det där jävla provet!
Imorse vaknade jag hos min cutieboy<3 som började lååångt efter mig så jag fick gå upp ensam, åka hem o bya kläder, ta en macka och rusa iväg. Gillar inte att skiljas åt på morgonen, jag är en klenis som är känslig och vill ha närhet då....Men nu sitter jag som sagt här och har avnjutit kinabuffe-lunch som jag köpte med mig på vägen hem. Sååå GOTT. Lassade på som faan så det blev massa god mat över som jag kan ta till middag, hehe - gött.
Om en stund ska jag och kära Jojo ta en promenad till Coop - vår vanliga promenad haha. GODIS, hallå? hehe. PÅ TAL OM COOP, jag fick mail idag att de vill intervjua mig igen =D=D Är ett steg närmare att få jobbet och jag hoppas verkligen! Verkar ju skitkul, det låter kanske inte så, men jorå! Att ha ett jobb, vad det än är is status, independence och hell a lot better än att inte ha ett jobb!
Och nu blir det en halvtimmes chill framför TV:n
Puss!



HÄR ÄR DEN - ANTIDOTE. Låten iaf :)

Lång onsdag!

Kändes som dagen aldrig skulle ta slut när man satt där i skolan. Dubbelspanska imorse dessutom, mardröm! Men tiden gick som tur var och nu sitter man här och chillar.
Jag har ju väntat ihjäl mig på att coop ska svara om jag gick vidare till andra anställningsronden eller inte. IDAG kom mailet och jag gick vidare till nästa rond! =D Jag har alltså inte fått jobbet än men de vill se mer av mig. Så jag fick fylla i ett långt frågeformulär om mig själv och hur jag skulle agera i olika situationer, det roade jag mig med när jag kom hem från skolan! Alltid svårt att svara på sånt där, försökte ta det som kom spontant bara. Hmm..

Inget spännande väder idag alltså, jag saknar värmen vi hade i helgen sooo bad! Fan vad härligt det var..och nu piskar regnet i backen, kul!


Peace & Love 2008!!

TAGGTAGGTAGGTAGGTAGGTAGGTAGGTAGGTAGG

image146
Var där -06 och det var wonderful. I ÅR KOMMER JAG TILLBAKA!! =D

Nytt hår!

Blä på er! Ikväll har jag färgat håret =) kände mig trött på mina ljusa slingor och ville ha lite förnyelse så jag färgade mörkare brun! Blev superfint tycker jag, känner mig exotisk hehe. Darling blir glad också tror jag, han tycker jag är finast i mörkare hår! Overall så trivs jag bättre i mörkt.
Kan ta bild och visa om jag kan lyckas få till nån bra med mobilkameran, har ju glömt min digital hos Linnea. Får förhoppningsvis tillbaka den imorgon! Yes, fick till en bild som jag publicerar nedan =)

Annars då? Njaa har ett par åtråvärda replay-jeans som jag håller på o säljer. Var i stan o träffade en eventuell köpare idag. Eftersom modellen inte längre säljs så vill många ha byxorna! Tjejen skulle iaf tänka tills imorrn. Annars går de till en annan lycklig köpare =) Hmm..ja

image143
Halvdålig bild på nya håret. Ser mycket mörkare ut i verkligheten så jag vet inte om bilden gör nån rättvisa hehe, inte mycket. Ni får väl se mer sen helt enkelt :) Men än så länge trivs jag som fisken i vattnet!


Nu:
Sitter här och chillar med en stor kopp te, har precis frossat i godis. Känner man att det blev lite too much candy är naturellt te utan mjölk eller sötningsmedel perfekt. Det är otroligt läskande. Själv har jag aldrig några tillsatser som socker och mjölk i teet utan dricker det rent. Klockan 9 kommer Desperate Housewives, där händer det grejer!
Pözz

Monday

Woooooohoooooooooooooooooooooo! Vilken tröttisdag det har vart! Igårkväll tog det jättelångtid att somna eftersom jag mådde så illa av okänd orsak. Har börjat må illa om nätterna vilket är minst sagt jobbigt. Dessutom drömde jag massa bullshit som gjorde mig upprörd, så jag vaknade helkonstigt imorse, kände mig totalförvirrad. Men jag gick upp och käkade frulle och gick till skolan, trött som bara den. Kunde knappt hålla mig vaken i skolan alls och somnade direkt jag kom hem igen.

Ikväll har jag joggat! BRAVO, jobbigt som fan dock men jag är stolt ändå!

UPDATE

Hallå bloggen! Det var ett tag sen måste jag säga, nästan en vecka! Jag har haft en del att syssla med hörni, nationellt prov i matte B ockuperade pretty much hela skolveckan och när det äääntligen blev fredag så ville jag bara njuta av att ta det lungt.

Jag vet inte hur provet gick alls men det känns inte bra, nästan alla andra jag känner tyckte samma sak så det ska bli intressant att se vad resultatet visar efter mitt hårda slit.
När det då äntligen var fredag så var det tjejkväll på G hos min söta kompis Linnea. Hon bor i en jättemysig stuga en bit ut i skogen, det är jättefint och sååå mysigt. Hon hade lagat vego middag åt oss, jättegod wook :) Sedan blev det lite alkohol, massa prat och smoking för hela slanten haha. Massa gamla cd skivor lyssnade vi på, typ Backstreet Boys o sånt, man kan ju alla låtar utantill hehe. Linneas sötishund var överlycklig över all uppmärksamhet han fick av alla oss som inte har nån hund, sprang och busade med oss hela kvällen :) Vid midnatt gick sista bussen och den tog vi, Linnea och doggy följde oss till bussen. Förra gången vi gick på den där skogsvägen utan ljus höll vi på o skita på oss av skräck! Rätt vad det är kommer 6 brudar i högklackat på den lilla grusvägen och skriker i mörkret! Haha that's us. Men vi kom hem safe och kvällen var superrolig!

image132
Kim, Sanna och jag in the dark!

image134
That's hot

image136

Linnea, Sanna och Cecilia

image137
Panter och Soffan

image138
<3

Lördag: Det var hoooooot ute, riktigt varmt men så mysigt! Jag kände direkt när jag vaknade att jag ville vara ute så jag och min älskling gick ut i det fina vädret :) Korta shorts och t-shirt! En runda till centrum för att kolla lite blev det, jag köpte vita bikinitrosor till min vita överdel så nu har jag en jättefin helvit bikini som blir perfekt i sommar! Sedan hade jag ett par andra bikinitrosor som jag skulle lämna tillbaka, men det gick inte så jag blev lite grinig! Men Tim föreslog coop där han var sötis och bjöd mig på årets första mjukglass:)  INGEN glass slår mjukglass, inte ens B&J. Jag köpte naturgodis också, gottt. Sedan gick vi tillbaka till centrum där jag impulsköpte ett par ballerinor eftersom mina fötter gjorde mig gaalen (hade inga skor som jag inte får skavsår av). Vi fick oss en rejäl men promenix i det fina vädret helt enkelt, he makes me happy <3 Sedan tog han bussen hem, men jag åkte till honom senare på kvällen och hade mys :)  Idag kom jag hem vid tre och har inte gjort mycket sen dess, fixat med bloggen nu ikväll.
Helgen har vart perfekt med värsta fina vädret och jag känner mig peaceful :)

image139
Haha, Tims söta katt som heter Star låg i värsta ställningen imorse, cutie

Orka

Ookej, måånga människor är falska och ljuger i sina bloggar men det tänker inte jag göra! Jag är minsann inte bäst! Imorgon är det nationellt prov i matte B och jag ligger jävligt risigt till, kommer troligen få läsa om kursen nästa år. Jag har liksom aldrig fått ett ouppfyllt betyg så det kommer svida rejält om jag failar! Och ja, varför sitter jag här och lodar istället för att plugga järnet kan man väl undra. Det är så att jag har tappat koncentrationen efter att ha slitet asset av mig med matten sen i söndags utan att ha fått ett skit tillbaka! Nu är jag arg! *morr*

Busy

Ja ni! På torsdag är det nationella prov i matte B som gäller och det kommer inte gå bra. Jag är lika utvecklad i hjärnan som en 3 åring när det gäller matte. Så jag försöker plugga flitigt, men man pallar inte hur mycket som helst! Speciellt inte när man hatar matte..

Så, MYCKET snurrar i min hjärna denna veckan och det känns riktigt jobbigt.

HARDER, BETTER, FASTER, STRONGER


RSS 2.0