Tråk

känner mig ensam också som grädden på moset

It's a beautiful day

Solen skiner, lovely. Idag inviger jag min nya klänning som jag köpte för några dagar sen, gul är en härlig färg eller vad säger ni? I love it. Ska snart bege mig ut för lite mer klädspaning!

       

Shopping+pajbak

Vädret idag var underbart! Kände direkt imorse att jag ville ut ut ut. Slog dessutom mitt rekord idag och fick sova till 10.40, wooh. Har vaknat 09.58 hela veckan, hur sent jag än lagt mig, sucks..så det va ju skönt! Gick upp, chillade framför TVn ett par timmar och drog sedan in till stan vid 2 tiden. Det var hur skönt som helst att bara gå runt för sig själv och kolla. Egentligen skulle jag prova Acne jeans, men jag pallade inte. Så jag bara strosade runt och dreglade, fick hålla hårt om plånboken. Känner att jag är inne i en manisk shoppingperiod, inte bra! På Divided hittade jag ett par onödiga snygga trosor och två guldarmband som jag köpte. Gah, måste planera bättre om det inte ska sluta så. Måste koncentrera mig på vad jag behöver och vad jag inte har, t-shirts och tröjor i vårfärger, INGA tryck på. Har way too many t-shirts med tryck...hade nåt ryck i somras och köpte skitmånga, fler än jag använder! Hur som helst var det skönt att röra på sig ett par timmar, kom hem vid kvart i fem.

Ikväll har jag bakat äppelpaj och vispat ihop vaniljsås, det är så gott så jag vet inte vad! Min äppelpaj är GRYM måste jag säga, applåder! T kanske kommer o smakar lite, hehe det blir najs. Annars blire väl chill, har några filmer just in case :)
Seeya


Uppdatering!

Dålig uppdatering här ser jag, jag ber om ursäkt! Jag erkänner att jag har varit lat, trots att jag faktiskt tycker om att skriva här i bloggen. Nu kom jag precis hemspringande från my darling som skulle upp tidigt imorgon stackarn. På bussen mötte jag av en slump min goda vän Kim, som flydde en fjortisfest för att crasha hos Cecilia. Härligt med lite sällskap hem såhär på kvällskvisten, det kan nog vara farligt att springa ute om nätterna. Fast jag gör det nästan jämt och hey, I'm alive! Med en gnutta tur...

Idag har jag vart lite konstig i huvudet pga en hemsk film jag såg igår, "Försoning" med Keira Knightly. Kollade på den precis innan jag skulle sova, blä. Film om olycklig kärlek, precis när de fått varandra så blir de särade och kan inte vara tilsammans på flera år, båda dör unga innan de hinner återförenas. Åh så jävla hemsk, det gör ont i mig bara jag tänker på det. Den träffar en verkligen rakt igenom och jag kände mig förstörd efteråt! Otroligt bra film dock...men inget för de blödiga (som jag).

Idag då? Kände mig som sagt lite konstig imorse. Jag gick upp och käkade etc, kollade på TV och chillade. På eftermiddagen blev det en shoppingrunda i centrum, och den slutade riktigt bra! Hittade en underbar gul tunika och örhängen som jag köpte, love. Sen köpte jag hårfärg och färgade håret, men ingen stor förändring där, jag gillar ju min färg. Jag färgade hela håret brunt för jag ville ha bort det blonda som heeela tiden kommer fram där under sedan min tid som blond i somras, irriterande. Men nu är det fixat och jag är nöjd! Tänkte dock lägga i lite ljusa slingor sen till våren när solen tittar fram, det kommer bli skitnajs!
Jag har för tillfället inga bilder på det jag shoppade idag, men det kan jag lägga upp imorgon kanske :) Imorgon måste det pluggas också *pust*. Nu ska jag slänga mig i säng, är faktiskt skittrött.
So long <3

Jag+Kim+Svull+Marsvin+Hamster

Sitter o slänger i mig starka nudlar, efter en eftermiddag hos min vän Kim! Innan jag åkte dit var jag en tripp i HC för att shoppa men hittade inget..så jag gick direkt till bussen. Först tog vi vår vanliga tripp till Brandbergen centan för att stilla suget efter lite fett och socker, det blev choklad och vaniljmunkar denna gång, gött! Sedan gick vi hem till Kim, som är barnvakt åt två marsvin och en gulligull hamster. Vi är båda helt galna i djur och pratade om hur vi inte kan fatta att folk tycker att hamstrar är äckliga! De är ju så söta så man dör! Så vi tog ut dom och lekte med dom snälla gullipluttarna, som bara tyckte det var kul att få springa omkring på sängen. Den lilla hamstern var dock helt galen och försökte ta sitt eget liv genom att springa rakt ut i luften från sängkanten, och ramlade nästan i golvet. MEN jag räddade honom/henne ( vi försökte lista ut om det var en tjej eller kille utan framgång), phew, nära döden...För övrigt spelade vi Guitar Hero, som Cecilia tränade upp mig på igår, jag börjar bli bra! Eller bättre iaf! Man kunde ju inte låta bli en photosession med den lilla hamstern, som hatade lampan på min mobil, och även bajsade på sig så fort Kim höll honom/henne upp oh ned. Han/hon passade även på att bajsa hela tre(!!) gånger i min hand, trevligt! Men är man så söt så bryr jag mig inte. Japp, här nedan kommer lite pics från the photosession ;)

                        
Jag och plutt!          Saten sket på sig     Innan den förnedrande            Cutie                         
                                  när han hölls upp       olyckan!
                                  och ned



     Saten


fdjk

T sov hos mig<3 och åkte nyss till skolan..alla har inte sportlov! Så nu sitter jag är och knapprar med Oprah i bakgrunden, hehe. Ska väl ta o äta frukost snart, bästa målet på dagen! Iaf när man är ledig. Skriver lite mer senare

Puss!

Lov!

Snart har lovet officiellt börjat! Hääääärligt, eller vad säger ni? Jag ska ta det lungt, vara med kompisar och sånt! Pratade med N idag om att vi ska till stan någon dag och prova jeans, det ska bli skitroligt för det var fööör länge sen man var med henne. Jag har ju tjatat ett X antal gånger om att mina Acne är sönder...
Såg att solen ska skina imorgon och det skall bli vår-varmt, så härligt! Man måste ju passa på att gå ut och få sol på sig då. Jag måste en sväng till centrum och köpa lite smycken, jag känner att jag vill / behöver mer sånt till vardags. Smycket piffar upp så fint! Sen jag vill jag ha en ny färgglad väska och en fin sjal såhär till våren ( snart vår!!! ). Vill ha och vill ha, cashen ska räcka till också, hehe. Igår när jag shoppade hittade jag ett par underbara silver-örhängen som ser ut som fjärilar på H&M, underbara! Lägger upp en bild på dem längre ned. Tänkte gå dit imorgon och haffa ett par till i guld, man kan inte ha för mycket bling ; )

Ikväll ska jag chilla lite, Tim ska komma förbi sen, då blir jag glad :)


image66
My beautiful härligt våriga butterfly earrings! Love it


YES

Idag vaknade jag klockan 10 som jag brukar på helgen! Kände mig ledsen när jag vaknade, det var jobbigt. Men jag gick upp och åt frukost, kollade lite på TV och donade. American Apparel klänningen jag hade skickat efter visade sig vara för stor, så jag gick sedan till centrum för att lägga den på lådan. När jag ändå var där gick jag några ärenden, bland annat lagade jag min fina silverarmband jag fått av Tim på guldfynd. Känns bra att ha det tillbaka på handleden, jag brukar aldrig ta av det.
Något jag velat ha väääldigt länge är en skinnjacka! En ljusbrun, liten tajt en... så jag gick och kollade efter det, vilket inte var svårt när dom nu har skinnpajer i varenda affär. Det svåra är att hitta en som sitter snyggt, finns i rätt stl, rätt färg osv, och rätt PRIS. De är dyra! Först kollade jag på en dyr på vero moda men den fanns inte i min storlek. Men när jag gick till hm hängde den där! En svart..liten..tajt! Provade den, och vart förälskad. Egentligen hade jag velat ha en brun, men denna satt så snyggt och dessutom till ett oslagbart bra pris så jag slog till! Ångrar mig inte alls utan är minst sagt skitnöjd! Verkligen ett toppenfynd...det innebär även att jag har pengar över så man kan köpa nya Acne i hex modell nästa månad och det gör mig sååå glad. Mina Hex DC har pajjat i grenen och sjunger på sin sista vers, har haft dem väldigt länge och har aldrig älskat ett par jeans mer...

Nu sitter jag och väntar på middag, är skithungrig. Jag har nämligen storstädat mitt rum denna eftermiddag. DVS torkat varenda vrå, dammsugit och sorterat alla kläder (skänkte en del till mamma). Visste inte att sånna mängder damm fanns! Fan vad äckligt det var, kände hur det stack i näsan. Så nu känns luften skön att andas här inne i mitt lilla rum. Vid sju-snåret ska jag åka till Coop med mamma och mormor för att handla, ser fram emot det mycket! Det råkar vara så att jag är väldigt godissugen och coops godis=groovy. Fick inte i mig nåt igår när jag mådde dåligt. Man måste ju ha något till schlagern ffs! ÅH I LIKE IT..älskar att kolla på schlagern, alltid underhållande! Tim ska komma hit också, honom längtar jag väldigt mycket efter!



image65
Visst e vi fina ihop?!

Oh yeah


Värsta kvällen på länge

.

shoobi

Slutade redan klockan 11, gick hem och stekte pannkakor. Länge sen jag åt det, gott som attans! Sen har jag inte gjort så mycket, nu kollar jag på TV / kirrar med datan. Oh it's friday too! Känns inte som det alls, SPORTLOV OCKSÅ, woo. Time flies, hinner inte med känns det som. Idag har jag inga plans, men nu ska jag slänga mig i soffan.
I'll see ya when I see ya

NIGHT

Nu ska jag dissa datorn för ikväll och lägga mig och läsa. Får inte glömma att ta en häärlig alvedon också så man kan sova sen. Imorgonbitti är det prov klockan 8! Ikväll ska jag läsa igenom lite bokrecensioner om Emile Zola boken som jag inte redovisat än, vem vet, man kanske måste va redo för det imorrn! Lyxigt nog slutar jag 11.50 imorgon också, de e riktigt nice hörni..

I'll seeya
image64

TYPISKT!

Det är bara nåt klantarsel som jag som kan lyckas få ett p-piller fastsittande bak i näsan?! Skulle svälja den lilla jäveln som nu sitter fast i uppgången till näsan från halsen, ÅÅÅH

Dance with the devil

Var bara i skolan en timme idag, sedan var jag tvungen att gå hem. Det kändes som jag skulle svimma/kräkas, mådde verkligen skit, det riktigt brann i skallen. Fick ingen sömn denna natt heller, vet inte vad som är fel, kroppen typ blockerar en från att somna. Men det blir bara så nör jag sover ensam, konstigt!

Passade på att ta hem massa böcker också, armen höll på att gå av på vägen hem. Klen är jag också, spaghetti-armar, hehe. Men men, plugg blir det minsann på lovet i massor om man vill klara sig på proven veckan efter!
Nu ska jag lägga mig i soffan med mina täcken och kolla på tv/koka havregrynsgröt, det är gött!


GONATT

Ah, tänkte bara säga det, gonatt alltså! Har haft en underbar kväll med min älskling, så jag kom hemtrillandes för sisådär en..40 minuter sen :) Galet hur glad jag blir av honom, känner mig på topp nu!

<3 I love him more than anything else <3

Thaimat!

image63

Har vart o köpt thaimat att käka till lunch, wokad kyckling och grönsaker i nudlar med söt soyasås, GOTT. Jag är minst sagt helt såld på thai och kinamat. Vi har nämligen inte en brödkant hemma eftersom mami går o handlar först efter jobbet. Men jag har absolut inget emot lite spicy, det ska ju vara bra mot förkyldning :) Nej, nu MAT!



TRÖTTIS



Igår fick jag *PANG* skitont i halsen och kunde inte svälja, man hoppades ju att det skulle vara borta imorse men icke. Dessutom sov jag galet oroligt, drömde massa jobbig skit och vaknade vid 8 alldeles mörbultad och dödstrött, kunde inte somna om. Ska ta det luuungt idag så kanske det går över på en dag om man har tur! Det har ju hänt förrut...oftast varar det inte länge.
Så...ska vila och trycka i mig mängder av strepcils, de hjälper faktiskt jättemycket! Som tur är har jag ingen feber så jag lär inte insjukna heavy denna gång, det är skönt! Har liksom inte tid eller ork att sitta hemma mer känner jag!
Hihi märte att jag har fått många fler läsare, KUL!

image61




HEJ HOPP GUMMISNOPP

Tidig dag som tillmestadels spenderats med att LODA. Har ju inte så mkt plugg den här veckan så jag känner mig helt konstig i huvet, rastlöshet är nog inte för mig alltid - men man förtjänar ledigt!
Ikväll? OUTSIDERS, alltid något fascinerande ämne. Idag handlar det om udda relationer..."hmmmm" tänker jag, hoppas det är kul!

-

I feel lonely today..

BAKABAKA

Idag tänkte jag baka som tidsfördriv, behöver ju inte plugga som jag brukar va tvungen att göra på söndagar och det är jag glad för! Upptäckte när jag öppnade kylskåpet att det fattas ingridienser jag behöver så jag tog och ringde mamma som just nu befinner sig i centrum :

Jag:          Hej! Kan du köpa kakao, jäst och ägg?
Mamma:  Eeh..ja det kan jag väl, jag är ju ändå här...men vadå finns inte kakao?
Jag :         Nej vi har ju inte haft det¨på aslänge!
Mamma : Okej *fnittrar* ska försöka komma ihåg, 3 grejer..3 grejer..

Mmmm

Vaknade vid 10 idag efter en natt av något orolig sömn! Men men, nu sitter jag här med gårdagens överblivna godis, jag orkar aldrig äta allt på en gång. Men det är bara BRA, för finns det nåt godare än smågodis morgonen efter? I DON'T THINK SO


image60

LÖRDAG

Tjabi! Ojoj vilken slappishelg. Ikväll blir det schlagern och chill, inget speciellt alls men tack och lov för schlagern! Spelar ingen roll hur bad det suger, ändå är det så underhållande, haha.
Idag har jag vart ute med sötisjojo, vi tog en promenad till centrum och kollade lite. Sen drog vi vidare ner till coop och inhandlade godis *suprise*. Sedan tog vi en omväg hem, det var kul! Alltid härligt att prata igenom saker och ting..Just nu sitter jag och kollar igenom bilder HAHA vad ska man säga, dessa bilder på en själv som man inte visste/kommer ihåg existerade, så jävla kul/pinsamt!


         Jag bjuder på en het bild på mig och Johanna från TV-spel kvällen hemma hos henne för ett tag sedan

image55
    HOT MAMAS

God morgon!

Igårkväll skulle jag ha gått på fest hos en vän, men jag kände mig inte riktigt kry för det. Hade småont i halsen och var livrädd för att det skulle bli värre, så jag hade en lugn kväll med mig själv som sällskap hemma. Man vill ju inte bli sjuk igen när man precis blivit frisk! Men det känns okej i halsen idag, det har inte blivit värre, och det är jag sååå glad för! Idag är en bra dag, lördag och jag ska försöka ta en promenix i det fina vädret..nångång..Jag vill verkligen shoppa!..har bara 200 spänn kvar..men kanske blir det en tripp till HC under dagen :)
Nu ska jag göra havregrynsgröt, peace out.

yey, det är weekend!

Så äntligen kom fredagen! Jag slutade tidigt vilket var skönt, satt faktiskt och pluggade till 2 inatt och gick upp 7 imorse, det var sämst. Jag hade nämligen historieprov klockan 8 imorse, yes! Vet inte alls hur det gick, gissar på VG men HOPPAS på mitt good old mvg (som jag hade innan jag blev slö)..
Så nu sitter jag här och chillar, känns konstigt att inte behöva plugga på nåt, haha saknar det nästan! Ska softa idag tänkte jag, lämna in ett par skor för klackning hos skomakaren. När jag var i centrum för en stund sen såg jag vad mycket rosa det var överallt! Kändes så härligt, fräscht liksom, jag älskar ju rosa, hehe. Är egentligen en vintermänniska men det är så härligt när alla härliga färger kommer och solen strålar som den gör idag!

Våran favorit




Vad är kärlek?
När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka
När du fnissar som en liten flicka
När man känner något man can't deny
When the eagles fly on the mountain high
När all oro är som bortblåst och försvunnen
Simba återvänder i lejonkungen
När man bara drar replik för att slippa krångla
Min pappa är rik, vill du hångla?
Om man spärrar upp sina ögon och tittar bak med huvet ut
Då ser man galen ut
Det hör egentligen inte hit att höra,
Det är bara en grej man kan göra


LYCKA

BTW! Fick nyss mail om att jag kommer få min american apparel klänning imorgon! LÄNGTAR SOM FASIKEN

drama

Sitter ärligt talat här och småsaknar skolan! Känner mig uttråkad och oduglig eftersom jag känner att jag inte har tillräckligt med kraft för att plugga, men det positiva är att jag nog kan göra mer nytta här hemma :) Ska iaf tugga i mig lite bröd och fruktsoppa snart! GOTT! Men det låter äckligt :P Jag har nog lite barnslig matsmak ibland tror jag! På ålandsbåten står jag mest vid barnbuffen och haffar pommes! haha



gårdagens försvunna inlägg ja hittade!

Hejsan! Jag har inte orkat blogga så jättemycket de senaste dagarna eftersom jag inte mår så bra. Har den värsta magvärken man kan tänka sig. Det är svårt att beskriva för den som inte vart med om nåt liknande, "hade jag en pistol skulle jag skjuta mig själv" är kanske ett bra sätt, så illa är det ibland.
Det råder misstankar om att jag är antingen laktos eller gluten-intolerant vilket är min värsta mardröm. Allt jag älskar innehåller ju de där sakerna! Men..hellre det än cancer. Jag lider av en hysterisk sjukhusfobi vilket hela tiden skjuter upp läkarbesök, skulle ha åkt till akuten idag men det blev inte så. Imorgon skall det iaf beställas tid för prover och undersökning, måste få reda på vad det är för fel på mig för jag orkar inte mer.
Skoldagen var väl sådär, man blir så irriterad på allt när man har ont. När vi skulle byta platser mot hela klassens vilja flippade jag, det var droppen. Jag skrek att jag tycker det är förnedrande att bli behandlade som dagisbarn, vilket jag står fast vid..men jag kanske överreagerade lite. Det är inte själva handlingen jag stör mig på eller vem jag hamnar bredvid (kan va kul med nya) utan sättet, att behandla 18 åringar som 5 åringar. Whatever, alla va iaf sura hahaha, töntigt det låter!
Sen när jag skulle gå hem från skolan upptäckte jag att min plånbok och mina pengar var kvar hos Tim, vilket var surt när jag ville ha nyponsoppa, eftersom jag var känslig idag så blev jag nere igen! Väl hemma tog jag mig i kragen och tvingade mig igenom "staden och framtiden" häftet som vi har prov på snart, i'm a good girl.

Om en stund ska jag åka och hämta den där plånboken :) Yes, ont som fan gör det men ska smärtan äga mig eller ska jag äga smärtan? That's the answer!

ÅÅÅÅH JAG HATAR

Hade nyss skrivit ett halvtimmes långt inlägg med alla mina tankar som försvann bara för att blogg.se fick damp :(:( TA ER

Hey gorgeous

Åh, har nyss klickat hem den ursnygga klänningen från American Apparel som jag spanat på ett tag! Är hur glad som helt just nu (som man alltid är efter shopping) ÄLSKAR DEN

                image49

123

Söndag, här sitter man och lodar i tajts och t-shirt. Har aldrig vart ett fan av Söndagar måste jag säga, tycker allt känns så tungt då! Just nu håller jag på och avinstallerar massa program på datorn som (jag tror?) är onödiga. Skithögen är så seg...en laptop vill jag ha :) Efter jag har donat med det skall jag läsa igenom två pluggrejer för att få lite översikt inför veckan, ska inte vara dum och skjuta upp grejerna till dagen innan prov denna gång!

Schlagern igår? BLÄ, Christer sjögren? SERIÖST? Ibland skäms man över att vara svensk bara, usch. Bara massa gamla pensionärer som sitter och röstar på sånns snuskgubbar. Men hey, jag orkadeb ju inte lyfta luren själv so who am I to complain......men visst är det skandal? Hans låt sög DASE. Och Amy Diamond...duktig tjej men nej nej...Velvets låt tror jag dock hade haft bättre chans än alla dom som gick vidare, även om jag självinte gillar sån musik alls.
Det enda positiva var väl Björn Gustafsson som alltid är lika charmig och rolig, han kickade ass!



                                                        
image48

wiho

Gosh vad rastlös jag är! OCH HUNGRIG..väntar på mami som är och handlar. Pallar inte plugga mer..är för hungrig och trött helt enkelt. Ska bli såååå skönt imorgon, FREDAG =D

Breath

Fick sluta tidigt idag, jippi! Sprang hem för att kolla en grej på tv och mös lite i soffan. Det är så skönt att vara hemma själv (någon timme)..det händer så sällan, fööör sällan. Vet inte riktigt vart dagen skall ta vägen. Alla pluggar säkert som galningar inför svenska provet imorgon, tror dock jag har greppat det hyfsat. Det är språkhistoria, som jag tycker är astråkigt. Men klockan är ju trots allt bara kvart över två så tid har jag! Läser man bara igenom skiten ett par gånger kommer det nog gå bra..
Imorgon är det REDAN FREDAG! UNDERBART! Kan inte säga att jag har slitit som ett djur i veckan..men nog förtjänar man att chilla lite. Torsdagen är så pepp inför fredagen!..I love it..



                
image47

Sitter nu här och leker i bildredigeringsprogramet, det är roligt :) Här: Spök-carro

Visst kan pengar köpa lycka!

Jag sitter här för mig själv och rådreglar över våroutfits jag VILL HA. Finns så galet mycket! Älskar vårmodet nu, känns så fräscht och najs. Varför gör man så mor sig själv? Det är ren tortyr när man vet att man inte kan få allt!
image40
Den här har jag kollat på flera varianter av i affärer, men aldrig slagit till. WHY?! Den är ju underbar...

image41
Söt vit tunika från Ellos som skulle passa finfint till ljusa jeans och ballerinor på vårkanten

image43
Okej, den här måste jag ha. Tänker lätt beställa den från Ellos. Drömoutfit: Denna till ett par snortajta vita jeans och guldballerinor. Love it
image45
Galet fina! åh, passar ju till allt!

godisshopping!

Kom nyss in från en trevlig promenad till ica med Johanna, was very nice :) Gick o drog lite girltalk sådär, skönt.
 Vi bestämde oss för att synda fast det bara är onsdag och köpa oss varsin godispåse för att piffa till vardagen (haha inget ovanligt?!) men godis hjälper faktiskt! mot mycket!

öh

Aj, magkatarr ta dig! Har haft en fullkomligt plågsam dag, smärtan tar kraften ifrån en så att man blir alldeles svag. Ipren ville helt enkelt inte hjälpa mig idag :/ Men nu känns det lite bättre som tur är, bara för att jag sitter och tar det lungt. Jobbigt att vara sjuk igen, har vart borta alldeles för mycket från skolan känner jag!

semeldag!

Vaknade hos Tim imorse vilket var mys! Är man glad på morgonen så blir oftast resten av dagen great vilket är fallet idag! Gav upp skolan och gick hem vid 11 tiden för att vila lite, kände att jag förtjänade det efter extratimmarna i skolan igår. Mina p-piller har vart borta, jag har verkligen vänt rummet upp-och-ned i den vilda jakten men inte sett ett spår. När jag kom hem för nån timma sen låg de snyggt och prydligt på sängen så jag antar att mami har hittat dem på nåt korkat ställe där jag brukar lägga grejer, typiskt. Men hur som helst vart jag asglad när jag fick tillbaka dem =D
Sedan gick jag in på schoolsoft och fick reda på att jag klarade matteprovet, UNDERBAR LÄTTNAD! Att man kan bli så glad för nåt så muppigt är otroligt, syrran sa bara: "Men herregud, bara G?! Jag skulle blivit fett besviken". Men sånna kommentarer bryr jag mig inte om i lyckans stund!
Sen är det ju semeldagen idag! Och jag är crazy for semlor, har redan vart och köpt, haha. Jag skulle kunna trycka i mig hur många som helst, det är ju så gott så jag vet inte vad.
Nu ska jag chilla lite :)


                                     image37
                                                                                   GOA GREJER ASSÅ!


too late

Sitter fortfarande här och häckar, har vart en jobbig kväll av diverse anledningar som jag inte orkar ta upp här. Hade nyss ett telefonsamtal på 10 minuter med T som inte innehöll så mycket snack, men det gör inget. När jag känner mig ensam är det så skönt att bara sitta och lyssna på vad han gör, då känner jag mig så mycket mindre ensam..känns skönt

Känner mig just nu väldigt opeppad för skolan imorgon, för mycket ogjort. Fast det blir en relativt lugn vecka känner jag, vilket känns väldigt skönt! En av anledningarna till mitt HAT för söndagar är bristen på sömn man får natten till måndagen. Jag sover jämt så länge på dagen och nu när jag borde ligga och sova är jag föör pigg?! Yes it sucks pretty damn bad..

hare

Break my fall

Varför är allt här hemma mitt fel? Orkar inte längre..

funderingar

Jag är helt galet trött just nu! Ska ta och lägga mig i badet snart så att man piggnar till lite. Käkade nyss Ben&Jerrys glass som smakade heaven men jag blir jämt dåsig när jag svullar..hmpf
Jag är jämt så trött på helgerna nu för tiden, så trött att jag knappt orkar röra mig vilket är lite jobbigt. Skulle behöva och har funderat på att skaffa helgjobb men hur fan skulle det funka om man är helt slut? Anledningen måste ju helt enkelt vara att jag sover för lite i veckorna och överanstränger mig, även om jag bara slappar så går oftast min hjärna på högvarv no matter what - alltid något kommande att stressa över! Jag är heller ingen morgonperson utan en sån som älskar att vara uppe sent och sova länge på dagen. Det var såååååååå skönt imorse att få sova till 11! Har gått upp tidigt heela veckan och vart uppe till 12 - 1 varje natt.

En annan grej jag sitter och tänker på är ekonomi, I need money. Måste hitta nån ny taktik att få energi innan jag tar tag i jobbgrejen dock, annars går det inte. Men jag tror verkligen att jobb ger pengar och självförtroende, härligt att känna att man har förtjänat pengar. Jag vill börja spara dessutom, det känns superviktigt men blir liksom aldrig av. Man vet ju till exempel inte om man får nåt sommarjobb i sommar och därför vill jag börja lägga undan en summa varje månad så att man kan leva loppan i sommar! Jag har en väldigt insatt boyfriend i ämnet pengar, så han får väl ta och hjälpa mig..

Just nu går dessutom den sämsta Harry Potter filmen på tv. Jag vet inte vilken jag tycker är bäst, var iaf ett stort fan för ett par år sen men har nog..tröttnat lite...

Oh well, ska se om badet är ledigt nu, peace

Delivery

Redan lördag! Sitter här och funderar på vad man skall hitta på idag, om man skall hitta på något det vill säga. Känner mig grymt sugen på att kolla lite på kläder i centrum. Men hey, jag är ju fattig tills 20 februari så jag vet inte om det är så smart. Är man shopaholic kanske det är bäst att hålla sig så långt ifrån shoppingen som möjligt? Den där känslan, att ha nåt nytt på sig som man älskar och känna sig bäst...i miss it! Fast ärligt talat så shoppade jag senast förra veckan?!
Hur som helst har jag precis sytt in mina ett och ett halvt år gamla Acne Jeans, som jag älskar! Acne är verkligen det bästa skönaste jeansmärket jag har provat. Det dåliga med mina är att de töjt sig och blivit för stora, men nu sitter som finfint igen *glaaad*.
Skulle sy in mina ljusblå budgetjeans från Gina också, men det gick åt pipsvängen...får sprätta upp dom igen.
Hatar att jeans töjer sig för lätt!

                                                      image36
Sämst bild ever på mina Acne jeans, de ser ju svarta ut! Men IRL är de mörkblå Hex Raw! Hett hett hett

eeeeeeey!!!

Japp, dedär 3 timmarna gick ju bra trots allt :D Ostbågar& godis är lösningen på allt helt enkelt!

Nu väntar jag på att sötisTm skall komma till mig

<3

dase!

Helt sjuuuuuuuuuukt uttråkad jag är just nu! Vill att tiden skall spola fram 3 timmar ungefär...kvällen e bäst (tiden fram tills dess sämst) :(

FRIDAY I'M IN LOVE

Fort som bara den går veckorna och jag hinner knappt med! Slutade riktigt tidigt idag (11.50) efter ett 2-timmats matteprov och två lektioner, hemska grejer. Har vart orolig för matten hela veckan och det kunde väl ha gått bättre om man säger så, fast det gick mycket bättre än förra gången! Så man får vara nöjd och hoppas   :)
Galet skönt och välförtjänat med helg, även om jag jag grejer att göra tills på måndag. Känner att jag verkligen behöver sova ut, är verkligen helt mörbultad!
Mitt internet har börjat krångla, sucks, speciellt när man är dataokunnig men tack vare mami så fixade det sig ju...

Helgen? Jag har 0 plans, vilket känns skönt! Bara göra det man vill när man känner för det och vara med  personer som får en på topp. Nu väntar en slappiseftermiddag med TV/data/musik/chill eller vad jag nu känner för! HÄRLIGT

               image35
Hittade denna mysiga bild från förrförra helgen då vi hade strömavbrott! Här: mys hos johanna med tomtebloss.


RSS 2.0