weekend!

Torsdag = nästan helg..för mig iaf. Tycker nästan det börjar kännas redan på onsdagen =D
Tråkigt att tjata om skolan, men imorgon är det matteprov vilket är det ensa som snurrar i min skalle heeela tiden! Jobbigt värre! Så jag tänkte räkna en stund precis nu faktiskt...HARE


wanna be my poney?

Haha, det visade sig i skolan att jag inte var den enda som kollat på "Otsiders" om poneyplay igår! HAHA, jag kan inte fatta att sånt finns..för sjukt..och de flesta verkade minst sagt lika chickade och uppspelta som jag! Tjejen ska alltså låtsas va killens häst?.........ok

Bra på TV ikväll! JAG GILLARE


                   image33

follow me

Stannade hos min darling igårkväll, det är alltid härligare än att sova ensam tycker jag. Men för nåt år sen var jag inte alls sån utan mer av en ensamvarg vilket jag gillade då. Nu har jag upptäckt att så som jag hade det då, är ABSOLUTELY nada jämfört med lyckan att ha någon att krama när man vill, för det är det bästa som finns i världen..

Hur som helst, kom småspringande från bussen 8.55 och skulle bara hämta grejer hemma innan skolan snabbt eftersom jag var sen - när jag upptäckte att jag inte hade nycklarna med mig SMARTASS. Som tur var hann jag bara vänta nån kvart innan mamma snällt nog kom och öppnade åt mig. Sedan gick jag till skolan, en jobbig skoldag! Nu har jag nyss suttit bänkad med matte i någon timme och jag känner hur hjärnan är alldeles sönderbränd. Men vill man få G på provet på fredag är det bara att ta tag i the worky shit..Känner mig ärligt talad galet pressad med skolan denna vecka.


                   image32
En positiv sak med dagen var iaf att jag gick och bytte skorna (som finns här längre ned i bloggen). De andra var för små upptäckte jag efter ett tag..och jag gillar verkligen dessa! MYCKET skönare att gå i, klacken känns typ inte och de sitter skönt. 300 spänn är väl ett fynd även om man är fattig aight? ;)

tired

Usch vad trött jag är! Tror jag somnade typ fem imorse, känns så! Men det har iaf vart bra i skolan, roligt att vara tillbaka :) Jag borde verkligen inte sitta vid datan och loda när jag har en tjock bok+matteprov under extrem tidspress (iaf om man inte fattar det man läser). Jag har tyvärr den egenskapen att skjuta upp allt till sista dagen, måste måste ändra på det känner jag, dock inte denna gång tydligen. Men trots all skit är jag glad idag! Och hungrig..som fan känner jag. Har inte käkat lika mycket när jag var sjuk så jag antar att kroppen vill kompensera.

Ikväll ska jag iaf till min kära T, som jag glömde min plånbok hos i helgen. Känner alltid ett speciellt lugn med honom, alla problem försvinner för en stund när man är lycklig. Det är härligt!
Puss

YEAH

MVG PÅ SVENSKA PROVET OM ROMANTIKEN, JAG SÄGER FUCK YEAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sunday morning

Lördagskvällen spenderades hos min älskling, det var mys <3 Imorse vaknade vi typ 1 -2 nånting, härligt att sova! För en timma kom jag hem hit och nu slappar jag/ kollar på "I huvudet på Gynning". Jag måste säga att Carolina Gynning har växt i mina ögon, nu för tiden tycker jag att hon e ball på nåt sätt. Tjejer ska inte sitta fint och hålla käften, därför är hon jävligt nice, även om jag stör mig på när hon spelar dum ibland. Men hennes namn..JAG GILLARE

Jag var skitstressad när jag vaknade idag eftersom jag trodde att jag var tvungen att läsa 200 sidor tills imorgon, jag snackar om kommunistboken igen. Men som tur är har man inte historia för än på onsdag *phew*. Så jag vet inte vad jag ska hitta på idag, blir väl typ slagga och äta godis. Känns konstigt att behöva gå till skolan imorgon eftersom jag har vart sjuk en vecka, nu är jag ju van att vara hemma vilket är inte bra. Men nu är jag ju frisk igen så det finns inga ursäkter! Skit också..


                    image31
Här är nån jävligt freaky bild på mig från i fredags! Ser ut som ett spöke, haha. Jag låg i Johannas säng och pustade ut!


fredag

Igårkväll blev det chill hos en av bästa vännerna, Johanna :) Riktigt roligt var det! Jag var lie rastlös på kvällskvisten och drog dit lite innan alla andra, strax efter kom Kim. I väntan på att resten av folket skulle komma så bestämde sig Kim för att bjuda mig på en prilla (och därmed ta min snusoskuld!) Och inte visste jag att man kunde må så dåligt! fyf*n...För att hoppa över den jobbiga biten så knallade jag hemåt skakis vid 11 tiden och kastade mig i säng. Sedan Ringde Tim(boyfriend) och ville gå tillbaka till J, vilket vi gjorde eftersom jag mådde bättre. Där blev vi kvar till halv 3 snåret framför "28 Dagar Senare", scary! Sen bar det av hem till mig för att sova. Hur som helst -  jätterolig kväll trots snusincidenten! Tack J <3


bullbak!

                image29

Idag blev jag hemma från skolan igen, lika bra det. Tiden fördrevs bl. a med att baka hemmagjorda gifflar som blev supergoda! Bullar och mjölk skulle jag lätt kunna leva på resten av mitt liv..

Vaknade vid halv 11 tiden imorse så sovmorgon blev det :) Sedan blev det lite tv-tittande innan jag drog till ica för att handla jäst. Efter bullbaket har jag bara softat, har lite schoolwork dock som jag skjuter upp hela tiden, suck.
Nu ska det kollas på OC!

so long suckers <3

nocarsgo

Sitter här och försöker tagga ned lite nu, så att man kan sova sen. Å andra sidan kom jag på att jag måste läsa ut kommunistboken över helgen eftersom det är seminaium på tisdag...eller måndag till och med! Den är jäkligt intressant men frustrerade med alla svåra ord, "Darkness at noon" heter den och handlar om Stalinterrorn i Ryssland.
Ser inte ut att bli nån simning imorgon pga trasig+genomskinlig bikini. Men som tur är får man träffa alla senare hos J! Jag känner mig lite avskärmad från verkligheten nu när jag har vart sjuk en vecka, men det har ändå vart skönt att vila upp sig totalt så att man kan ta nya friska tag sen!
puss

HELLO SHOES!

                               Mina älsklingar
Igår "råkade" jag inhandla dessa hotties som jag har dreglat över i ett par veckor. Behålla, lämna tillbaks, behålla, lämna tillbaks? BEHÅLLA - fast det är mitt i vintern. I'm crazy for shoes! I vår kanske dom inte finns kvar ju, det blir mitt "försvar" :)

YEAH!

Ookej, nu har jag suttit här i typ 5 timmar! haha, det är inte lätt inte! Fast jag är lite noob på html grejer så det kan bero på det också..
Imorgon är det simning tidigt! Jag har vart sjuk så det ska bli skönt ändå måste jag säga, kommer dock inte bli lätt att sova ikväll..för mycket energi. Så här sitter jag nu med bikiniångest över att jag inte har nån snygg, råkade nyss klyftigt nog ha sönder min svarta, don't ask. Nej, nu är jag hungrig!
PEACE OUT


jaha :)

Jag blir då aldrig klok på detta! Kan det bli svårare, eller är det jag som är dum?

RSS 2.0