MYSHELG

Helgen har varit underbar måste jag säga! Både skön och rolig. Jag var med Tim både fredag och lördag, vi hittade på lite mysiga saker att göra =)

Fredag:
 åkte vi in till stan vid 12 tiden för att fira nationaldagen och Sthlm var HETT, 30 grader och det var nog varmaste dagen på året hittills. Vi började vid skeppsbron där det släpptes ut 50.000 blå och gula ballonger, det var skitcoolt att åskåda! Det var smockat med folk, kändes som hela stan var där och kollade men det var bara kul =)  ( varmt dock)
750 pers hade tydligen hjälpt till att blåsa upp alla ballonger, jobbigt låter det. Tanten som höll tal var noga med att förklara att ballongerna var miljövänliga så ingen behövde oroa sig för miljöförstöring ;)
Jag tog massa coola bilder!









Efter ballongsläppet gick vi och typ hundratusen pers till mot kungsan, för där var det resturangernas dag! = maaassa gratismat och dricka. Vi frossade på, hehe. Bubbelvatten med persikosmak, bullar, choklad, yoghurt - det fanns allt möjligt att gå och ta alldeles gratis =) Vi ville ha glass också, så vi gick till en av de 2 kioskerna på varje hörn i kungsan närmask NK och köpte varsin mjukglass. FAIL för mjukglassen var feejk! Det gillade vi inte kan jag säga. Mjukglassen vi hade köpt smakade ingenting, man kände verkligen att den smakade typ big pack från LIDL. Eftersom vi skulle gå till gärdet och sola så gick vi längs strandvägen och köpte en ny riktig mjukglass, haha. Men oj vilken skillnad det var, den riktiga är sååå mycket godare ska ni veta. Och svettigt var det! Så den satt fint. VI vandrade långsamt genom hettan mot gärdet och tillslut kom vi dit. Vilken promenad alltså, haha! Jag vad kissnödig som satan så vi letade efter en skogsdunge där man kunde...jaa. Tyvärr gick det inte så bra för mig eftersom en tant stog o kollade på mig när jag kissade haha. Efter den lättnaden gick vi och lade oss i gräset ett par timmar och solade =) Det hade ju varit folkets march så en massa läskiga högerextremister var där också, och typ tusen poliser som hade spärrat in dom för att de inte ska börja bråka. Men precis efter vi hade gått hade det tydligen blivit fight såg man på nyheterna, fan! fights är alltid roliga att se! hahah Vi gick i allafall hela vägen tillbaka till centralen sen och kom hem typ 8. Lång, uttmattande men rolig&mysig dag med mycket skratt <3


                                     Gärdet
 
                             Älskling myser i gräset

Lördag: Soling igen! hehe. Efter frukosten gick vi till Ramsjön och solade på klipporna, det var stekigt och skönt. Men det var tydligen för kallt för att bada. Så vi låg väl där i två timmar, måste ju bättra på brännan! Sedan vart vi vrålhungriga och gick och åt. Kyckling pommes och potatissallad - sommarmat =) Efter det rullade jag hem som en boll proppmätt haha. På kvällen kom älsklingen till mig och fikade - glass, godis och kakor ;) Senare på kvällen åkte han hem eftersom han skulle till Åland idag med en kompis.

Men imorse(söndag) ringde han och sa att de missat båten, hahaha, typiskt alltså! Den hade tydligen åkt iväg framför ögonen på dem, haha. Ja, snopet. Och idag är det Söndag? Min hatdag men ingen speciell dag egentligen nu eftersom det ändå är sommarlov =D Vet inte vad som händer riktigt idag. Får väl se om någon vill hitta på nåt =)

Så ha en bra dag hörni =)

Kommentarer
Postat av: tiiiiiiiiim

nationaldagen i all ära :)

2008-06-13 @ 12:09:30
Postat av: carolina

hihi jaaaaa =)

2008-06-13 @ 18:07:31
URL: http://carolinamariejosefin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0